Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

5 rum lägenhet att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen

Hitta lägenhet att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen på listan med lediga lägenheter att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter 5 rum Lägenheter att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen. Mer info om 5 rum lägenhet att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen.
Du har sökt efter 5 rum Lägenheter att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen. Mer info om 5 rum lägenhet att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen.
Ingen bostäder matchade din sökning. Du kan istället göra en sökning efter Lägenhet, som skickas ut till relevanta hyresvärdar i Stockholm Hammarbyhamnen. Klicka här för att läsa mer.

Hitta lägenhet att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen på listan med lediga lägenheter att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker 5 rums lägenhet i Stockholm Hammarbyhamnen

Det finns två inlopp in till Hammarbyhamnen. Det ena är Danvikskanalen som mynnar ut vid Danvikstull i öster, och det andra är Hammarbyslussen som binder samman Hammarbysjön med årstaviken i väst. Området var länge karaktäriserat av stora industrier som huserade i hamnområdet, och det fanns länge endast ett fåtal bostäder i området. Förvandlingen från industriområde till bostadsområde kom igång först på 1990-talet, då många stora industrier flyttade från området på 1980-talet och rivningskontrakt erbjöds till mindre företag. Det ledde till bristande underhåll av området, vilket i sin tur ledde till en naturlig övergång till att förvalta området annorlunda. I utformandet av de första planerna för bostadsområden i södra Hammarbyhamnen hämtade man inspiration från Berlin och ganska snart började området bebyggas med ett stort antal bostäder. Inflyttningen till området kom igång på allvar först tidigt 2000-tal och har sedan dess lockat många Stockholmare till området, som idag är ett av de populärare bostadsområdena i huvudstaden. I Norra hammarbyhamnen, som ligger på Södermalm, kom dock förvandligen till bostadsområde igång lite tidigare. Här skedde de första inflyttningarna på 1980-talet och man kan än idag se spår av den forna industritiden i de järnvägsspår som, trots att de inte använts på många år, lämnats kvar i området. Den geografiskt uppdelade Hammarbyhamnen binds idag ihop av färjor som kör över Hammarbysjön, och i framtiden planeras även tunnelbanan att byggas ut hit.

Hitta lediga lägenheter i Stockholm Hammarbyhamnen. Söker du lägenhet i Stockholm Hammarbyhamnen, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av hyresbostäder i Stockholm Hammarbyhamnen än lägenheter, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Det som en gång i tiden – precis som områdets namn Hammarbyhamnen vittnar om – var plats för en av Stockholms mest centrala hamnverksamheter har sakterligen byggts om till minskad hamnverksamhet och istället blivit ett av huvudstadens mest eftertraktade bostadsområden.


Hitta 5 rums lägenhet att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen

Letar du efter 5 rums lägenhet att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya 5 rums lägenheter att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen som passar dig. Du kan se alla de aktuella 5 rums lägenhet att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya 5 rums lägenhet att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste 5 rums lägenhet att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Stockholm Hammarbyhamnen?

I Stockholm Hammarbyhamnen hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Stockholm Hammarbyhamnen baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Stockholm Hammarbyhamnen?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Stockholm Hammarbyhamnen .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Stockholm Hammarbyhamnen?

Priset på en hyresfastighet i Stockholm Hammarbyhamnen beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Stockholm Hammarbyhamnen.