Ändra sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lägenheter att hyra i Falun

Du har sökt efter Lägenheter att hyra i Falun. Mer info om lägenheter att hyra i Falun.
Du har sökt efter Lägenheter att hyra i Falun. Mer info om lägenheter att hyra i Falun.

Värt att veta när du söker lägenhet i Falun

Falun är en tätort i Dalarna med ca 37 000 invånare. Staden vad tidigare känd för sin koppar men är idag en viktig industristad i Sverige. Genom Falun rinner Falunån och delar staden i två delar. Sydväst om ån ligger Falu koppargruva, och därför kallas denna sida för ”den gruvliga sidan”. På den andra sidan, nordost om ån, är många bostadsområden belägna, präglad av villor och grönområden. Denna sida kallas därför "den ljuvliga sidan”. Öster om ån finns Faluns stadskärna. Här finns en rad olika smågator och butiker.


Hitta lägenhet att hyra i Falun

Letar du efter lägenhet att hyra i Falun? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter att hyra i Falun som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet att hyra i Falun på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet att hyra i Falun, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet att hyra i Falun

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet att hyra i Falun. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet att hyra i Falun som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Falun?

I Falun hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Falun baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Dalarna kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Falun?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Falun .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Falun?

Priset på en hyresfastighet i Falun beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Falun.