Rapportera

Lägenhet uthyres, Huddinge, Farsta, Klicka för att se adressNorråvägen xx

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 998890
  • Lägenhet
  • 24 m2
  • 1
  • 10 000 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste vara PremiumAnvändare innan knappen fungerar. Hyresbostad.se är en sökmotor... Läs mer...

Nyproducerad lägenhet uthyres

Nyproducerad lägenhet, del i villa, färdigställs i mars 2020. Lägenheten har egen ingång, är ca 24 kvm och uthyres möblerad och fullt utrustad. Klinkergolv med vattenburen golvvärme, dimbara ledspotar, tre fönster med sjöutsikt, högt i tak. Matplats med bord och barstolar, vardagsrumsdel med bäddsoffa (120 cm bred säng), kök med kyl och frys, keramikhäll, kombinationsugn, bänkskiva i ek, kaffebryggare och husgeråd. Badrum med wc, handfat och dusch. Garderober samt förvaringsmöjligheter. Farstubro med kvällssol. Bredband.

Lägenheten ligger i Farsta invid sjön Magelungen. Parkering finns. Med bil är du i centrala Stockholm på ca 20 minuter. Det är 500 m till busshållsplats. Buss 742 tar dig till Farsta strand med t-bana och pendeltåg på ca 5 min, eller åt andra hållet mot Stuvsta och Flemingsberg. Från Farsta strand ca en kvart till T-centralen.

Området är lugnt med närhet till skog, bad, friluftsområden, ridning och golf. Lägenheten uthyres inom kort, tillsvidare efter överenskommelse.

Vi är en skötsam barnfamilj. Du som hyresgäst är med fördel veckopendlare som hyr genom företaget där du är anställd. Även privathyrning går bra med rätt hyresgäst. Rök- och djurfri. Referenser mottages tacksamt. I din ansökan ser vi gärna att du skriver några rader om dig själv. Ömsesidig uppsägningstid på 2 månader. Förskottshyra samt deposition på en månadshyra. Endast seriösa intressenter besvaras.

Välkommen.
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste vara PremiumAnvändare innan knappen fungerar. Hyresbostad.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Huddinge - klicka här för mer info.