Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Rum att hyra i Stockholm Innerstad

Du har sökt efter Rum att hyra i Stockholm Innerstad. Mer info om rum att hyra i Stockholm Innerstad.
Du har sökt efter Rum att hyra i Stockholm Innerstad. Mer info om rum att hyra i Stockholm Innerstad.

Hitta lediga rum i Stockholm Innerstad. Söker du rum i Stockholm Innerstad, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av hyresbostäder i Stockholm Innerstad än rum, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Vart går egentligen gränsen för Stockholm innerstad? En inte ovanlig defintition av vad som utgör Stockholms mest centrala område är stadsdelarna Norrmalm och Gamla Stan. Förutom bostäder och kontor präglas just denna definition av Stockholms innerstad av shoppinggator såsom Kungsgatan och Drottninggatan samt av sociala områden som Kungsträdgården och Sergels torg.


Värt att veta när du söker rum i Stockholm Innerstad


Stockholm innerstad kallas i folkmun ofta för Stockholm City, ett uttryck som växt fram med inspiration från London där stadens äldre centrum är en egen kommun och går under namnet City of London. Det som utgör Stockholm innerstad i bemärkelsen av centrum är Norrmalm och Gamla Stan. Just stadsdelen Norrmalm förväxlas dock ofta med det större stadsdelsområdet med samma namn. Det sistnämnda är mer precist ett stadsdelsområde bestående av just Norrmalm, Vasastan samt även en del av Östermalm. Norrmalm som stadsdel är den södra delen av stadsdels området och fick efter Norrmalmsregleringen i efterkrigstiden en rejäl upputsning och blev en av landets största stadssaneringar. Området kom snabbt att moderniseras under 50-, 60-, 70-talet vilket bland annat symboliseras genom uppförandet av de fem Hötorgsskraporna i mitten av 1960-talet. Denna förvandling som Stockholm innerstad genomgick har senare även inspirerat städer runt om i Europa och flera av de byggnader som uppfördes beskyddas idag som byggnadsminnesförklarade. Idag lockar Stockholm innerstad turister från hela världen. Med shopping i absoluta toppklass – med flera framträdande varuhus, butiker och shoppingcentran är området också i topp på många av Stockholmarnas egna topplistor över områden att besöka eller bo i. Här finns det också gott om saker att se och göra, där man på en dagspromenad kan få se allt ifrån Sveriges riksdag och regering, det Kungliga slottet och den blomstrande Kungsträdgården.


Hitta rum att hyra i Stockholm Innerstad

Letar du efter rum att hyra i Stockholm Innerstad? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste rum som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya rum att hyra i Stockholm Innerstad som passar dig. Du kan se alla de aktuella rum att hyra i Stockholm Innerstad på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av rum att hyra i Stockholm Innerstad, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya rum att hyra i Stockholm Innerstad

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste rum att hyra i Stockholm Innerstad. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya rum att hyra i Stockholm Innerstad som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Stockholm Innerstad?

I Stockholm Innerstad hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Stockholm Innerstad baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Stockholm Innerstad?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Stockholm Innerstad .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Stockholm Innerstad?

Priset på en hyresfastighet i Stockholm Innerstad beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Stockholm Innerstad.