Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Bostad att hyra i Stockholm Vasastaden

Hitta din nya hyresbostad i Stockholm Vasastaden på listan med lediga hyresbostäder i Stockholm Vasastaden nedan. Vi har ett stort urval av hyresbostäder i Stockholm Vasastaden och är alltid uppdaterade med nya, lediga hyresbostäder i Stockholm Vasastaden. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter hyresbostäder att hyra i Stockholm Vasastaden. Mer info om bostad att hyra i Stockholm Vasastaden .
Du har sökt efter hyresbostäder att hyra i Stockholm Vasastaden. Mer info om bostad att hyra i Stockholm Vasastaden .

Hitta din nya hyresbostad i Stockholm Vasastaden på listan med lediga hyresbostäder i Stockholm Vasastaden nedan. Vi har ett stort urval av hyresbostäder i Stockholm Vasastaden och är alltid uppdaterade med nya, lediga hyresbostäder i Stockholm Vasastaden. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker hyresbostad i Stockholm Vasastaden

Vasastan med sin vackra arkitektur har varit platsen för inspelningen av flertalet svenska filmer. Bland annat har Roy Anderssons debutfilm En Kärlekshistoria; Bo Widebergs kriminalthriller Mannen på taket; samt Astrid Lindgrens Karlsson på taket utspelat sig just i denna stadsdel. Vasastan gränsar till Norrmalm, Kungsholmen, Östermalm, Norra Djurgården och Solna och innefattar alla adresser vars postnummer börjar på 113. Vasastaden är en mycket karaktäristisk och charmig stadsdel med många mindre vintagebutiker, caféer och restauranger. Stadsdelen står som hem till Stockholms stadsbibliotek som ritades av Gunnar Asplund och invigdes 1928. Byggnaden är ritad i svensk tjugotalsklassicism, en stil som internationellt sett kallades ”Swedish grace”. I Vasastan ligger även Sven-Harrys konstmuseum som färdigställdes i mars 2011. Byggnaden är belägen i Vasaparken och inrymmer såväl museum och konsthallar som lägenheter och kommersiella lokaler. Med sin vackra fasad av guldskimrande paneler hamnade byggnaden på fjärde plats i Årets Stockholmsbyggnad 2012. De största och mest välkända gatorna i stadsdelen är Odengatan, Sveavägen, Karlbergsvägen och S:t Eriksgatan. Då Vasastan kommit att bli ett mycket attraktivt område är bostadspriserna något högre än genomsnittet i Stockholm Innerstad, och detsamma gäller för genomsnittsinkomsten för de som bor i denna stadsdel.

Här får du en överblick över hyresbostäder i Stockholm Vasastaden. Du kan se nästintill alla lediga lägenheter, rum och hus som uthyres i Stockholm Vasastaden. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information.

Vasastaden kallas i folkmun Vasastan och ligger i Norrmalms stadsdelsområde i Stockholm Innerstad. Namnet härleds från Vasagatan som fick sitt namn från Vasabron, som i sin tur fått sitt namn från Gustav Vasas staty i Gamla stan. Den kanske kändaste personen som kan sammankopplas med Vasastan är Astrid Lindgren, som bodde i stadsdelen i över 70 år.


Hitta hyresbostad i Stockholm Vasastaden

Letar du efter hyresbostad i Stockholm Vasastaden? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste hyreslägenheterna och husen som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny hyresbostad i Stockholm Vasastaden som passar dig. Du kan se alla de aktuella bostäderna som uthyres i Stockholm Vasastaden - hyreslägenheter, rum, hus och radhus som uthyres - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av hyresbostäder i Stockholm Vasastaden, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek, hyra och om bostaden ska hyras ut tidsbegränsat eller med obegränsad hyresperiod, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya hyresbostäder i Stockholm Vasastaden

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste hyresbostäderna i Stockholm Vasastaden. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya hyresbostäder i Stockholm Vasastaden som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Stockholm Vasastaden?

I Stockholm Vasastaden hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Stockholm Vasastaden baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Stockholm Vasastaden?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Stockholm Vasastaden .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Stockholm Vasastaden?

Priset på en hyresfastighet i Stockholm Vasastaden beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Stockholm Vasastaden.