Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Bostad att hyra i Gävle

Hitta din nya hyresbostad i Gävle på listan med lediga hyresbostäder i Gävle nedan. Vi har ett stort urval av hyresbostäder i Gävle och är alltid uppdaterade med nya, lediga hyresbostäder i Gävle. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter hyresbostäder att hyra i Gävle. Mer info om bostad att hyra i Gävle .
Du har sökt efter hyresbostäder att hyra i Gävle. Mer info om bostad att hyra i Gävle .

Hitta din nya hyresbostad i Gävle på listan med lediga hyresbostäder i Gävle nedan. Vi har ett stort urval av hyresbostäder i Gävle och är alltid uppdaterade med nya, lediga hyresbostäder i Gävle. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker hyresbostad i Gävle

Gävle blev benämt som stad redan år 1413 men fick sina första stadsprivilegier först tre decennier senare. Som en tidig stapelstad (rätten att bedriva import och export) konkurrerade staden länge med Stockholm. Detta ledde till ett klagomål från huvudstaden vilket resulterade i att Gävle inte längre var beviljat utrikes sjöfart. Under det stora nordiska kriget (1700-1721) blev så när som på varenda norrländsk kuststad plundrad och nedbränd av ryssarna. Gävle lyckades unkomma detta öde då den svenska militären slog tillbaka det ryska anfallet mot staden. Detta bidrog till en ekonomisk utveckling i klar positiv riktigt för staden som blomstrade när handeln tog fart igen under 1700-talet. Det geografiska läget var optimalt för sjöfarten och innebar att utvecklingen fortsatte långt in på 1800-talet med anläggningen av flertalet stora industrier. Även om denna trend har avtagit de senaste 150 åren har Gävle som mål att vara bland Sveriges mest attraktiva städer för företag till 2025. Detta innebär en kommunal satsning på att ge service samt förenkla näringslivsklimatet för stadens företagare. Ett redan välkänt företag från staden är Mackmyra Svensk Whisky som är landets största whiskydestilleri. Kända personer från Gävle är bland annat hockeyspelaren Nicklas Bäckström, artisten Thomas Di Leva och skådespelaren Rolf Lassgård. Utöver det bodde Cat Stevens här i tidig ålder och gick på Solängsskolan.

Här får du en överblick över hyresbostäder i Gävle. Du kan se nästintill alla lediga lägenheter, rum och hus som uthyres i Gävle. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information.

Gävle har en befolkning på drygt 75 000 och är residensstad för Gävleborgs län. Gavleån rinner rakt igenom staden och tillåter invånarna lax- och havsöringsfiske mitt i staden, vilket är mycket sällsynt i resten av landet. Varje år sedan 1966 har den tretton meter höga och tre ton tunga Gävlebocken satts upp på Slottstorget inför första advent. Denna julbock av halm har dessvärre blivit nedbränd eller vandaliserad nästan varje år sedan invigningen för 50 år sedan.


Hitta hyresbostad i Gävle

Letar du efter hyresbostad i Gävle? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste hyreslägenheterna och husen som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny hyresbostad i Gävle som passar dig. Du kan se alla de aktuella bostäderna som uthyres i Gävle - hyreslägenheter, rum, hus och radhus som uthyres - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av hyresbostäder i Gävle, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek, hyra och om bostaden ska hyras ut tidsbegränsat eller med obegränsad hyresperiod, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya hyresbostäder i Gävle

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste hyresbostäderna i Gävle. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya hyresbostäder i Gävle som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Gävle?

I Gävle hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Gävle baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Gävleborg kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Gävle?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Gävle .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Gävle?

Priset på en hyresfastighet i Gävle beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Gävle.