Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Hus att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda

Hitta hus att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda på listan med lediga hus att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda nedan. Vi har ett stort urval av hus att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda och är alltid uppdaterade med nya, lediga hus att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Hus att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda. Mer info om hus att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda.
Du har sökt efter Hus att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda. Mer info om hus att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda.

Hitta hus att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda på listan med lediga hus att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda nedan. Vi har ett stort urval av hus att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda och är alltid uppdaterade med nya, lediga hus att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker hus i Göteborg Örgryte-Härlanda


Örgryte-Härlanda slogs samman till en gemensam stadsdel i 2011, innan dess var det alltså två separata stadsdelar bland de totalt dåvarande 21 stadsdelarna i Göteborg. Både Örgryte och Härlanda ligger strax öster om stadens mest centrala delar och angränsar till såväl Korsvägen, Liseberg och Svenska mässan. I Örgryte-Härlanda finner man många gamla landshövdingshus och många små bagerier och caféer. Här finns det gott om kultur, där det gamla fängelset har gjorts om till ett centra för kultur och events. Medans Örgryte främst förknippas med sina fina kvarter och med fotbollslaget Örgryte IF förknippas Härlanda ofta med den populära badsjön Härlanda tjärn. Just Härlanda har även en lång historia som åtminstone sträcker sig hela väven tillbaka till 1100-talet, som Härlanda kyrkoruin dateras till. Även Örgrytes historia sträcker sig långt tillbaka i tiden och har anor redan från medeltiden. 1922 förenades socknen med Göteborg och Örgryte blev istället en stadsdel. Örgryte-Härlanda ligger inte långt ifrån stadens mest centrala delar och nås enkelt med offentliga tansporter. Flertalet spårvagns- och busslinjer kör genom området och förstärker bilden av området som ett populärt bostadsområde nära till stan. Här finns även det bland Göteborgarna populära området Delsjön som är ett naturområde i utkanten av Örgryte-Härlanda och lockar många motionsutövare året runt. På sommaren är Delsjön dessutom en populär utflykt bland badsugna Göteborgare.

Hitta lediga hus i Göteborg Örgryte-Härlanda. Söker du hus i Göteborg Örgryte-Härlanda, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av hyresbostäder i Göteborg Örgryte-Härlanda än hus, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Örgryte-Härlanda är en sammanslagning av de tidigare separata stadsdelsnämnderna Örgryte och Härlanda. Stadsdelen, som ligger i Göteborgs östra delar, står som hem för lite mer än 10 procent av stadens totala befolkning. Örgryte-Härlanda, som endast ligger ett stenkast från Göteborgs centrum, har kommit att bli ett populärt bostadsområde bland många Göteborgare.


Hitta hus att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda

Letar du efter hus att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste hus som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya hus att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda som passar dig. Du kan se alla de aktuella hus att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av hus att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya hus att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste hus att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya hus att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Göteborg Örgryte-Härlanda?

I Göteborg Örgryte-Härlanda hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Göteborg Örgryte-Härlanda baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Göteborg kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Göteborg Örgryte-Härlanda?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Göteborg Örgryte-Härlanda .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Göteborg Örgryte-Härlanda?

Priset på en hyresfastighet i Göteborg Örgryte-Härlanda beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Göteborg Örgryte-Härlanda.