Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Hus att hyra i Luleå

Hitta hus att hyra i Luleå på listan med lediga hus att hyra i Luleå nedan. Vi har ett stort urval av hus att hyra i Luleå och är alltid uppdaterade med nya, lediga hus att hyra i Luleå. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Hus att hyra i Luleå. Mer info om hus att hyra i Luleå.
Du har sökt efter Hus att hyra i Luleå. Mer info om hus att hyra i Luleå.
Ingen bostäder matchade din sökning. Du kan istället göra en sökning efter Hus, som skickas ut till relevanta hyresvärdar i Luleå. Klicka här för att läsa mer.

Hitta hus att hyra i Luleå på listan med lediga hus att hyra i Luleå nedan. Vi har ett stort urval av hus att hyra i Luleå och är alltid uppdaterade med nya, lediga hus att hyra i Luleå. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker hus i Luleå

Drygt 25 mil norr om Umeå ligger Luleå. Staden har ett rikt aktivitetsliv både inomhus och utomhus. Luleås natur med bland annat Luleås skärgård erbjuder fantastiska utomhusmöjligheter så som kajak och fiske. Annars är skidåkning en populär aktivtet vintertid. I kulturväg erbjuds exempelvis Kulturens hus, Luleå Hamnfestival och Musikens makt i staden. Luleå stad sattes på världskartan när Facebook valde att investera i sitt första datacentrum utanför USA. Investeringen ledde till att andra företag fick upp ögonen för staden, Luleå Tekniska Universitet har fått en ökning med 18 procent på sina ansökningar och Luleå Science Park har fått en ökning med 25 procent med nyetablerade företag. Det finns tre shoppinggallerior i staden; Shopping, Strand Galleria och Smedjan. Utanför Luleå ligger även köpcentret Storheden. Näringslivet i staden är utöver detta en blandning av industri, utbildning, forskning, offentliga och privata tjänster samt handel och service. År 2015 rankades Luleå till att erbjuda länets bästa företagsklimat, efter en undersåokning som Svenskt Näringsliv presenterat. I nordvästra Luleå finns flera industriområden. Exempel på dessa är Bergnäsets industriområde och Skutvikens industriområde. Företag som har valt att placera sina huvudkontor i området är LKAB, Max Hamburgarerestauranger och Vattenfall vattenkraft AB.


Hitta hus att hyra i Luleå

Letar du efter hus att hyra i Luleå? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste hus som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya hus att hyra i Luleå som passar dig. Du kan se alla de aktuella hus att hyra i Luleå på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av hus att hyra i Luleå, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya hus att hyra i Luleå

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste hus att hyra i Luleå. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya hus att hyra i Luleå som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Luleå?

I Luleå hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Luleå baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Norrbotten kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Luleå?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Luleå .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Luleå?

Priset på en hyresfastighet i Luleå beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Luleå.