Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Hus att hyra i Karlstad

Hitta hus att hyra i Karlstad på listan med lediga hus att hyra i Karlstad nedan. Vi har ett stort urval av hus att hyra i Karlstad och är alltid uppdaterade med nya, lediga hus att hyra i Karlstad. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Hus att hyra i Karlstad. Mer info om hus att hyra i Karlstad.
Du har sökt efter Hus att hyra i Karlstad. Mer info om hus att hyra i Karlstad.

Hitta hus att hyra i Karlstad på listan med lediga hus att hyra i Karlstad nedan. Vi har ett stort urval av hus att hyra i Karlstad och är alltid uppdaterade med nya, lediga hus att hyra i Karlstad. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker hus i Karlstad

Karlstad räknas till Sveriges 16:e största tätort och är beläget vid Vänerns norra strand. Genom Karlstad ringlar sig Karlaälven som mynnar ut i Värnen. Karlstad, eller Carlstad som staden tidigare hette, fick sitt namn av Karl IX. Med sina 19 000 invånare är Karlstad Sveriges 19:e största stad. Värmland, och Karlstad i synnerhet, är känd för sina skalder och däribland Gustaf Fröding. Andra kulturella arrangemang i staden är Värmlandsoperan och Scalateatern i Karlstad. Stadens stolthet heter Färjestad BK och är ett ishockeylag som har vunnit 9 SM-guld sedan mellan år 1981 och 2011. Karlstads Universitet erbjuder utbildning och forskning bland annat inom områdena teknik, humaniora och vård. Sedan 2009 har universitetet även status som handelshögskola. Värt att nämna är att Karlstad har den glada solen som symbol. Detta eftersom Karlstad ofta ligger i toppen av flest soltimmar per år samt efter en mycket gästvänlig servetris vid namn Eva-Lisa Holtz verksam i Karlstad tidigt 1800-tal.

Genom Karlstad löper motorvägen E18. Dessutom är det lätt att ta sig från Karlstad till vägarna E45, väg 61, 62 och 63. Andra kommunikationsmöjligheter till och från Karlstad är med tåg eller med flygtrafik samt båttrafik. Medeltemperaturen i januari ligger mellan -2°C och -10°C och under juli månad mellan 13°C och 16°C. Annars är Karlstad, som ovan nämnt, känd för att ligga i Sverigetoppen med antal soltimmar per år. 


Hitta hus att hyra i Karlstad

Letar du efter hus att hyra i Karlstad? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste hus som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya hus att hyra i Karlstad som passar dig. Du kan se alla de aktuella hus att hyra i Karlstad på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av hus att hyra i Karlstad, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya hus att hyra i Karlstad

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste hus att hyra i Karlstad. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya hus att hyra i Karlstad som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Karlstad?

I Karlstad hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Karlstad baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Värmland kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Karlstad?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Karlstad .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Karlstad?

Priset på en hyresfastighet i Karlstad beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Karlstad.