Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Hus att hyra på Östermalm

Hitta ditt nya hus på Östermalm på listan med lediga hus nedan. Vi har ett stort urval av hus på Östermalm. Hyr hus på Östermalm här. Lycka till! Mer info om hyra hus på Östermalm.

Upprätta en sökagent för ditt nya hus här

Det finns tyvärr inte några helt precisa matchningar för din sökning. Vår sökrobot föreslår dock att du tittar närmre på nedanstående bostäder som påminner om din sökning, även om de inte passar perfekt till dina kriterier. Kom ihåg att du alltid kan använda sökfiltret för att precisera din sökning.

Vad är ett hus?

Det finns olika typer av hus, däribland enfamiljshus, radhus och flerfamiljshus. Ett hus kan även vara ett fritidshus eller ett semesterhem.

Ett hus är ett typiskt ett större boende som ofta har flera våningar. Det är vanligtvis ett fristående hus som är omgivet av en trädgård eller en annan form av utomhusyta. Ett hus består vanligtvis av ett antal rum, som ett kök, ett vardagsrum, ett sovrum och ett badrum. Det kan också ha ett garage, ett förråd eller ett kontor.

Lediga hus på Östermalm

Är du på jakt efter lediga hus på Östermalm så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus på Östermalm. Hitta lediga hus på Östermalm genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus på Östermalm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta lediga husen på Östermalm först. När du vill hyra ett ledigt hus på Östermalm är det viktigt att veta vilken typ av lediga hus på Östermalm som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus på Östermalm, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter på Östermalm, lediga hyresbostäder på Östermalm, lediga hyresrätter på Östermalm, lediga hus på Östermalm, lediga rum på Östermalm, lediga bostäder på Östermalm, lediga studentbostäder på Östermalm, lediga studentlägenheter på Östermalm eller lediga hyreslägenheter på Östermalm.

Guide: Så hittar du ett hus på Östermalm

Behöver du hjälp med att hitta ett hus, en hyresrätt eller en hyreslägenhet på Östermalm? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av hus på Östermalm. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta det perfekta huset på Östermalm!

Du kan alltid söka bland alla bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för ett hus att hyra på Östermalm. Vilken storlek och hur många m2 ska huset vara? Hur lång ska hyresperioden vara? Var på Östermalm ska huset ligga – ska det ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska huset ha en uteplats, altan, trädgård, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vill du ha natur nära? Ska huset ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska huset ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en sökning efter ett hus som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter ett hus på Östermalm

Det finns många bra hemsidor med lediga hus att hyra, där du kan söka efter hus, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar på Östermalm. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta det bästa lediga huset till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av hus på vår bostadsportal Hyresbostad.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Östermalm. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet på Östermalm, hyra hus på Östermalm, hyra rum på Östermalm, hyra bostad på Östermalm, hyra hyresbostad på Östermalm, hyra studentbostad på Östermalm, hyra hyresrätter på Östermalm, hyra hyreslägenhet på Östermalm, ledig hyresrätt på Östermalm, ledig lägenhet på Östermalm, ledigt hus på Östermalm, ledigt rum på Östermalm, ledig hyresbostad på Östermalm, ledig bostad på Östermalm, ledig studentbostad på Östermalm, ledig studentlägenhet på Östermalm, ledig hyreslägenhet på Östermalm, lediga hyresrätter på Östermalm, lediga lägenheter på Östermalm, lediga hyresbostäder på Östermalm, lediga hus på Östermalm, lediga rum på Östermalm, lediga bostäder på Östermalm, lediga studentbostäder på Östermalm, lediga studentlägenheter på Östermalm, lediga hyreslägenheter på Östermalm, hyresbostäder på Östermalm, hyresrätter på Östermalm, lägenheter på Östermalm, hus på Östermalm, rum på Östermalm, bostäder på Östermalm, studentbostäder på Östermalm, studentlägenheter på Östermalm, hyreslägenheter på Östermalm, hyresbostad på Östermalm, hyresrätt på Östermalm, lägenhet på Östermalm, hus på Östermalm, rum på Östermalm, bostad på Östermalm, studentbostad på Östermalm, studentlägenhet på Östermalm och hyreslägenhet på Östermalm

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat ett hus på Östermalm som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra huset. Du kan också be om en visning av huset, så du kan se det med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat ditt nya hus på Östermalm ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr huset är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut huset i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på huset eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut huset.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har fått en visning av huset.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i ditt nya hus. Kom ihåg att adressändra.

Hyra hus på Östermalm

Är du på jakt efter att hyra ett hus på Östermalm så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus på Östermalm. Hitta ditt nya hus på Östermalm genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus att hyra på Östermalm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta husen på Östermalm först. När du vill hyra ett hus på Östermalm är det viktigt att veta vilken typ av hus på Östermalm som du vill hyra. Det finns alla typer av hus på Östermalm, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet  på Östermalm, hyra hyresbostad på Östermalm, hyra hyresrätt på Östermalm, hyra hus på Östermalm, hyra rum på Östermalm, hyra bostad på Östermalm, hyra studentbostad på Östermalm, hyra studentlägenhet på Östermalm eller hyra hyreslägenhet på Östermalm.

Lediga hus på Östermalm

Är du på jakt efter ett ledigt hus på Östermalm så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus på Östermalm. Hitta ett ledigt hus på Östermalm genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus på Östermalm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta lediga husen på Östermalm först. När du vill hyra ett ledigt hus på Östermalm är det viktigt att veta vilken typ av ledigt hus på Östermalm som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus på Östermalm, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet på Östermalm, ledig hyresbostad på Östermalm, ledig hyresrätt på Östermalm, ledigt hus på Östermalm, ledigt rum på Östermalm, ledig bostad på Östermalm, ledig studentbostad på Östermalm, ledig studentlägenhet på Östermalm eller ledig hyreslägenhet på Östermalm.

Hus på Östermalm

Är du på jakt efter ett hus på Östermalm så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus på Östermalm. Hitta en bostad och lägenhet på Östermalm genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus på Östermalm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta husen på Östermalm först. När du vill hyra ett hus  på Östermalm är det viktigt att veta vilken typ av hus på Östermalm som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus på Östermalm, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter på Östermalm, hyresbostäder på Östermalm, hyresrätter på Östermalm, hus på Östermalm, rum på Östermalm, bostäder på Östermalm, studentbostäder på Östermalm, studentlägenheter på Östermalm eller hyreslägenheter på Östermalm.

Värt att veta när du söker hus i Östermalm

I takt med att Stockholm har vuxit de senaste decennierna har Östermalm fått ett allt mer attraktivt läge. Stadsdelen angränsar till Stockholms mest besökta butiksgator på Norrmalm,  kontorstäta Vasastan och ligger endast ett kortare stenkast ifrån mysiga Gamla Stan. Samtidigt är Östermalm hem för några av Stockholms största utbildningscentran i form av Kungliga Tekniska Högskolan och Stockholms Universitet, som bägge har sina campus i området. Inte bara studenter, utan även många matälskare lockas till stadsdelen och ett besök på den över hundra år gamla saluhallen på Östermalms torg. Saluhallen har sedan den invigdes år 1888 varit ett hem för matkultur och är idag kulturminnesskyddad. Några få kvater ifrån matälskarna centra finns ävens forskarnas dito. I parken Humlegården – som fått sitt namn genom att man för många hundra år sedan, när parken var en kunglig trädgärd, odlade bland anant humle här – finns det Kungliga biblioteket. Här kan den nyfikne finna allt tryckt material som getts ut i Sverige sedan 1661, även om biblioteket främst riktar sig mot forskare. Sist men inte minst så är ett besök på Östermalm och Sveriges nationalscen för teater, Dramaten, ett måste för den som intresserar sig för teater, kultur och historia. Kort sagt så är Östermalm en stadsdel som genom sin historia fått en ny skepnad och är idag ett av de mest eftertraktade områden i Stockholm och hem för såväl utbildning, parker, shopping och kultur i alla dess former.

Hitta lediga hus  på Östermalm. Söker du hus på Östermalm, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av hyresbostäder  på Östermalm än hus, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Östermalm är idag känt som ett av de mer exklusiva bostadsområderna i Stockholm. Merparten av byggnaderna i denna del av Stockholm härstammar från sekelskiftet mellan 1800- och 1900-talet då området gick igenom en ordentlig ombyggnation från att tidigare varit en enklare stadsdel till att nu rustas upp till ett av huvudstadens dyraste områden. Området kännetecknas, förutom av sina attraktiva bostäder, även utav dess nattklubbstäta kvarter och shoppingtäta gator.

Sök på väg- eller gatunamn i Östermalm