Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Hus att hyra i Upplands Väsby

Hitta ditt nya hus i Upplands Väsby på listan med lediga hus nedan. Vi har ett stort urval av hus i Upplands Väsby. Hyr hus i Upplands Väsby här. Lycka till! Mer info om hyra hus i Upplands Väsby.

Upprätta en sökagent för ditt nya hus här

25 bostäder hittade
1 2 >

Vad är ett hus?

Det finns olika typer av hus, däribland enfamiljshus, radhus och flerfamiljshus. Ett hus kan även vara ett fritidshus eller ett semesterhem.

Ett hus är ett typiskt ett större boende som ofta har flera våningar. Det är vanligtvis ett fristående hus som är omgivet av en trädgård eller en annan form av utomhusyta. Ett hus består vanligtvis av ett antal rum, som ett kök, ett vardagsrum, ett sovrum och ett badrum. Det kan också ha ett garage, ett förråd eller ett kontor.

Lediga hus i Upplands Väsby

Är du på jakt efter lediga hus i Upplands Väsby så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Upplands Väsby. Hitta lediga hus i Upplands Väsby genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus i Upplands Väsby till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta lediga husen i Upplands Väsby först. När du vill hyra ett ledigt hus i Upplands Väsby är det viktigt att veta vilken typ av lediga hus i Upplands Väsby som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus i Upplands Väsby, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Upplands Väsby, lediga hyresbostäder i Upplands Väsby, lediga hyresrätter i Upplands Väsby, lediga hus i Upplands Väsby, lediga rum i Upplands Väsby, lediga bostäder i Upplands Väsby, lediga studentbostäder i Upplands Väsby, lediga studentlägenheter i Upplands Väsby eller lediga hyreslägenheter i Upplands Väsby.

Guide: Så hittar du ett hus i Upplands Väsby

Behöver du hjälp med att hitta ett hus, en hyresrätt eller en hyreslägenhet i Upplands Väsby? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av hus i Upplands Väsby. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta det perfekta huset i Upplands Väsby!

Du kan alltid söka bland alla bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för ett hus att hyra i Upplands Väsby. Vilken storlek och hur många m2 ska huset vara? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Upplands Väsby ska huset ligga – ska det ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska huset ha en uteplats, altan, trädgård, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vill du ha natur nära? Ska huset ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska huset ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en sökning efter ett hus som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter ett hus i Upplands Väsby

Det finns många bra hemsidor med lediga hus att hyra, där du kan söka efter hus, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Upplands Väsby. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta det bästa lediga huset till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av hus på vår bostadsportal Hyresbostad.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Upplands Väsby. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Upplands Väsby, hyra hus i Upplands Väsby, hyra rum i Upplands Väsby, hyra bostad i Upplands Väsby, hyra hyresbostad i Upplands Väsby, hyra studentbostad i Upplands Väsby, hyra hyresrätter i Upplands Väsby, hyra hyreslägenhet i Upplands Väsby, ledig hyresrätt i Upplands Väsby, ledig lägenhet i Upplands Väsby, ledigt hus i Upplands Väsby, ledigt rum i Upplands Väsby, ledig hyresbostad i Upplands Väsby, ledig bostad i Upplands Väsby, ledig studentbostad i Upplands Väsby, ledig studentlägenhet i Upplands Väsby, ledig hyreslägenhet i Upplands Väsby, lediga hyresrätter i Upplands Väsby, lediga lägenheter i Upplands Väsby, lediga hyresbostäder i Upplands Väsby, lediga hus i Upplands Väsby, lediga rum i Upplands Väsby, lediga bostäder i Upplands Väsby, lediga studentbostäder i Upplands Väsby, lediga studentlägenheter i Upplands Väsby, lediga hyreslägenheter i Upplands Väsby, hyresbostäder i Upplands Väsby, hyresrätter i Upplands Väsby, lägenheter i Upplands Väsby, hus i Upplands Väsby, rum i Upplands Väsby, bostäder i Upplands Väsby, studentbostäder i Upplands Väsby, studentlägenheter i Upplands Väsby, hyreslägenheter i Upplands Väsby, hyresbostad i Upplands Väsby, hyresrätt i Upplands Väsby, lägenhet i Upplands Väsby, hus i Upplands Väsby, rum i Upplands Väsby, bostad i Upplands Väsby, studentbostad i Upplands Väsby, studentlägenhet i Upplands Väsby och hyreslägenhet i Upplands Väsby

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat ett hus i Upplands Väsby som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra huset. Du kan också be om en visning av huset, så du kan se det med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat ditt nya hus i Upplands Väsby ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr huset är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut huset i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på huset eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut huset.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har fått en visning av huset.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i ditt nya hus. Kom ihåg att adressändra.

Hyra hus i Upplands Väsby

Är du på jakt efter att hyra ett hus i Upplands Väsby så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Upplands Väsby. Hitta ditt nya hus i Upplands Väsby genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus att hyra i Upplands Väsby till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta husen i Upplands Väsby först. När du vill hyra ett hus i Upplands Väsby är det viktigt att veta vilken typ av hus i Upplands Väsby som du vill hyra. Det finns alla typer av hus i Upplands Väsby, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet  i Upplands Väsby, hyra hyresbostad i Upplands Väsby, hyra hyresrätt i Upplands Väsby, hyra hus i Upplands Väsby, hyra rum i Upplands Väsby, hyra bostad i Upplands Väsby, hyra studentbostad i Upplands Väsby, hyra studentlägenhet i Upplands Väsby eller hyra hyreslägenhet i Upplands Väsby.

Lediga hus i Upplands Väsby

Är du på jakt efter ett ledigt hus i Upplands Väsby så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Upplands Väsby. Hitta ett ledigt hus i Upplands Väsby genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus i Upplands Väsby till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta lediga husen i Upplands Väsby först. När du vill hyra ett ledigt hus i Upplands Väsby är det viktigt att veta vilken typ av ledigt hus i Upplands Väsby som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus i Upplands Väsby, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Upplands Väsby, ledig hyresbostad i Upplands Väsby, ledig hyresrätt i Upplands Väsby, ledigt hus i Upplands Väsby, ledigt rum i Upplands Väsby, ledig bostad i Upplands Väsby, ledig studentbostad i Upplands Väsby, ledig studentlägenhet i Upplands Väsby eller ledig hyreslägenhet i Upplands Väsby.

Hus i Upplands Väsby

Är du på jakt efter ett hus i Upplands Väsby så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Upplands Väsby. Hitta en bostad och lägenhet i Upplands Väsby genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus i Upplands Väsby till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta husen i Upplands Väsby först. När du vill hyra ett hus  i Upplands Väsby är det viktigt att veta vilken typ av hus i Upplands Väsby som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus i Upplands Väsby, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Upplands Väsby, hyresbostäder i Upplands Väsby, hyresrätter i Upplands Väsby, hus i Upplands Väsby, rum i Upplands Väsby, bostäder i Upplands Väsby, studentbostäder i Upplands Väsby, studentlägenheter i Upplands Väsby eller hyreslägenheter i Upplands Väsby.

Värt att veta när du söker hus i Upplands Väsby

Upplands Väsby har spår av bebyggelse från tiden omkring 600-700 år före Kristi födelse.. Flera fynd från vikingatiden vittnar om omfattande handeln med främmande länder. Man har bland annat funnit arabiska mynt på Stora Väsby slotts ägor. Från Upplands Väsby kommer många kända musikartister. Medlemmarna i Europe, Therion, H.E.A.T och Candlemass har bott där, liksom Tone Norum, Åsa Jinder och Yngwie Malmsteen.  konstnären Dorina Mocan är också bosatt och har en verksam i Upplands Väsby.

Ligger et stykke uden for Stockholm i tätorten Upplands Väsby och Sollentuna. Upplands Väsby ligger 25 mil norr om Stockholm och 45 mil söder om Uppsala. Kommunikationerna är goda till och från staden. Både Europaväg 4 och Ostkustbanan går genom orten.

Sök på väg- eller gatunamn i Upplands Väsby
Information om kommunen