Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Hus att hyra i Uppsala län

Hitta ditt nya hus i Uppsala län på listan med lediga hus nedan. Vi har ett stort urval av hus i Uppsala län. Hyr hus i Uppsala län här. Lycka till! Mer info om hyra hus i Uppsala län.

Upprätta en sökagent för ditt nya hus här

112 bostäder hittade
1 2 3 4 5 6 7 >

Vad är ett hus?

Det finns olika typer av hus, däribland enfamiljshus, radhus och flerfamiljshus. Ett hus kan även vara ett fritidshus eller ett semesterhem.

Ett hus är ett typiskt ett större boende som ofta har flera våningar. Det är vanligtvis ett fristående hus som är omgivet av en trädgård eller en annan form av utomhusyta. Ett hus består vanligtvis av ett antal rum, som ett kök, ett vardagsrum, ett sovrum och ett badrum. Det kan också ha ett garage, ett förråd eller ett kontor.

Lediga hus i Uppsala län

Är du på jakt efter lediga hus i Uppsala län så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Uppsala län. Hitta lediga hus i Uppsala län genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus i Uppsala län till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta lediga husen i Uppsala län först. När du vill hyra ett ledigt hus i Uppsala län är det viktigt att veta vilken typ av lediga hus i Uppsala län som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus i Uppsala län, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Uppsala län, lediga hyresbostäder i Uppsala län, lediga hyresrätter i Uppsala län, lediga hus i Uppsala län, lediga rum i Uppsala län, lediga bostäder i Uppsala län, lediga studentbostäder i Uppsala län, lediga studentlägenheter i Uppsala län eller lediga hyreslägenheter i Uppsala län.

Guide: Så hittar du ett hus i Uppsala län

Behöver du hjälp med att hitta ett hus, en hyresrätt eller en hyreslägenhet i Uppsala län? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av hus i Uppsala län. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta det perfekta huset i Uppsala län!

Du kan alltid söka bland alla bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för ett hus att hyra i Uppsala län. Vilken storlek och hur många m2 ska huset vara? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Uppsala län ska huset ligga – ska det ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska huset ha en uteplats, altan, trädgård, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vill du ha natur nära? Ska huset ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska huset ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en sökning efter ett hus som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter ett hus i Uppsala län

Det finns många bra hemsidor med lediga hus att hyra, där du kan söka efter hus, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Uppsala län. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta det bästa lediga huset till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av hus på vår bostadsportal Hyresbostad.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Uppsala län. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Uppsala län, hyra hus i Uppsala län, hyra rum i Uppsala län, hyra bostad i Uppsala län, hyra hyresbostad i Uppsala län, hyra studentbostad i Uppsala län, hyra hyresrätter i Uppsala län, hyra hyreslägenhet i Uppsala län, ledig hyresrätt i Uppsala län, ledig lägenhet i Uppsala län, ledigt hus i Uppsala län, ledigt rum i Uppsala län, ledig hyresbostad i Uppsala län, ledig bostad i Uppsala län, ledig studentbostad i Uppsala län, ledig studentlägenhet i Uppsala län, ledig hyreslägenhet i Uppsala län, lediga hyresrätter i Uppsala län, lediga lägenheter i Uppsala län, lediga hyresbostäder i Uppsala län, lediga hus i Uppsala län, lediga rum i Uppsala län, lediga bostäder i Uppsala län, lediga studentbostäder i Uppsala län, lediga studentlägenheter i Uppsala län, lediga hyreslägenheter i Uppsala län, hyresbostäder i Uppsala län, hyresrätter i Uppsala län, lägenheter i Uppsala län, hus i Uppsala län, rum i Uppsala län, bostäder i Uppsala län, studentbostäder i Uppsala län, studentlägenheter i Uppsala län, hyreslägenheter i Uppsala län, hyresbostad i Uppsala län, hyresrätt i Uppsala län, lägenhet i Uppsala län, hus i Uppsala län, rum i Uppsala län, bostad i Uppsala län, studentbostad i Uppsala län, studentlägenhet i Uppsala län och hyreslägenhet i Uppsala län

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat ett hus i Uppsala län som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra huset. Du kan också be om en visning av huset, så du kan se det med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat ditt nya hus i Uppsala län ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr huset är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut huset i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på huset eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut huset.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har fått en visning av huset.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i ditt nya hus. Kom ihåg att adressändra.

Hyra hus i Uppsala län

Är du på jakt efter att hyra ett hus i Uppsala län så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Uppsala län. Hitta ditt nya hus i Uppsala län genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus att hyra i Uppsala län till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta husen i Uppsala län först. När du vill hyra ett hus i Uppsala län är det viktigt att veta vilken typ av hus i Uppsala län som du vill hyra. Det finns alla typer av hus i Uppsala län, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet i Uppsala län, hyra hyresbostad i Uppsala län, hyra hyresrätt i Uppsala län, hyra hus i Uppsala län, hyra rum i Uppsala län, hyra bostad i Uppsala län, hyra studentbostad i Uppsala län, hyra studentlägenhet i Uppsala län eller hyra hyreslägenhet i Uppsala län.

Lediga hus i Uppsala län

Är du på jakt efter ett ledigt hus i Uppsala län så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Uppsala län. Hitta ett ledigt hus i Uppsala län genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus i Uppsala län till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta lediga husen i Uppsala län först. När du vill hyra ett ledigt hus i Uppsala län är det viktigt att veta vilken typ av ledigt hus i Uppsala län som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus i Uppsala län, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Uppsala län, ledig hyresbostad i Uppsala län, ledig hyresrätt i Uppsala län, ledigt hus i Uppsala län, ledigt rum i Uppsala län, ledig bostad i Uppsala län, ledig studentbostad i Uppsala län, ledig studentlägenhet i Uppsala län eller ledig hyreslägenhet i Uppsala län.

Hus i Uppsala län

Är du på jakt efter ett hus i Uppsala län så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Uppsala län. Hitta en bostad och lägenhet i Uppsala län genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus i Uppsala län till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta husen i Uppsala län först. När du vill hyra ett hus i Uppsala län är det viktigt att veta vilken typ av hus i Uppsala län som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus i Uppsala län, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Uppsala län, hyresbostäder i Uppsala län, hyresrätter i Uppsala län, hus i Uppsala län, rum i Uppsala län, bostäder i Uppsala län, studentbostäder i Uppsala län, studentlägenheter i Uppsala län eller hyreslägenheter i Uppsala län.