Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Lägenheter att hyra i Uppsala län

Hitta lägenheter, hyreslägenheter och studentlägenheter på listan med lediga lägenheter i i Uppsala län nedan. Vill du hyra lägenhet, hyreslägenhet eller studentlägenhet har du kommit helt rätt. Lycka till! Mer info om hyra lägenheter i Uppsala län.

Upprätta en sökagent för din nya lägenhet här

519 bostäder hittade

Vad är en lägenhet?

Lägenheter är ett vanligt boendealternativ som många människor väljer. En lägenhet är ett rum eller ett antal rum som är en del av en större fastighet. Det kan vara ett hus, ett flerfamiljshus eller ett komplex med flera lägenheter. Lägenheterna är oftast fördelade på olika våningar och har en egen ingång. Lägenheter kan vara fördelade över en eller flera våningar. De kan ha en egen ingång eller dela en gemensam ingång med andra lägenheter. Det finns olika typer av lägenheter, som ettor, tvåor, treor och fyrar. De kan ha olika storlekar och utformningar, beroende på var de är belägna. De flesta lägenheter har ett eller flera sovrum, ett kök, ett vardagsrum och ett badrum. Lägenheter kan vara antingen hyresrätter eller äganderätter. I en hyresrätt är det hyresvärden som äger lägenheten medan i en äganderätt är det den som bor i lägenheten som äger den.

Lediga lägenheter i Uppsala län

Är du på jakt efter lediga lägenheter i Uppsala län så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Uppsala län. Hitta lediga lägenheter och lägenheter i Uppsala län genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet i Uppsala län till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lediga lägenheterna i Uppsala län först. När du vill hyra en ledig lägenhet i Uppsala län är det viktigt att veta vilken typ av ledig lägenhet i Uppsala län som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Uppsala län, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Uppsala län, lediga hyresbostäder i Uppsala län, lediga hyresrätter i Uppsala län, lediga hus i Uppsala län, lediga rum i Uppsala län, lediga bostäder i Uppsala län, lediga studentbostäder i Uppsala län, lediga studentlägenheter i Uppsala län eller lediga hyreslägenheter i Uppsala län.

Guide: Så hittar du en lägenhet i Uppsala län

Behöver du hjälp med att hitta en lägenhet, hyresrätt eller hyreslägenhet i Uppsala län? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av lägenhet i Uppsala län. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta lägenheten i Uppsala län!

Du kan alltid söka bland alla lediga bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en lägenhet, lägenhet att hyra, rum att hyra eller hus att hyra i Uppsala län. Vilken storlek och hur många m2 ska lägenheten vara? Ska det vara ett rum, en lägenhet, en studentbostad eller ett hus? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Uppsala län ska lägenheten ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska lägenheten ha en uteplats, altan, trädgård, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vilken våning ska lägenheten ligga på? Vill du ha natur nära? Ska lägenheten ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska lägenheten ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?
Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lägenhetssökning efter jakten på en lägenhet som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter lägenhet i Uppsala län

Det finns många bra hemsidor med lediga lägenheter att hyra, där du kan söka efter lägenheter, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Uppsala län. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta den bästa lediga lägenheten till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lägenheter på vår bostadsportal Hyresbostad.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Uppsala län. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter lägenheter att hyra här.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Uppsala län, hyra hus i Uppsala län, hyra rum i Uppsala län, hyra bostad i Uppsala län, hyra hyresbostad i Uppsala län, hyra studentbostad i Uppsala län, hyra hyresrätter i Uppsala län, hyra hyreslägenhet i Uppsala län, ledig hyresrätt i Uppsala län, ledig lägenhet i Uppsala län, ledigt hus i Uppsala län, ledigt rum i Uppsala län, ledig hyresbostad i Uppsala län, ledig bostad i Uppsala län, ledig studentbostad i Uppsala län, ledig studentlägenhet i Uppsala län, ledig hyreslägenhet i Uppsala län, lediga hyresrätter i Uppsala län, lediga lägenheter i Uppsala län, lediga hyresbostäder i Uppsala län, lediga hus i Uppsala län, lediga rum i Uppsala län, lediga bostäder i Uppsala län, lediga studentbostäder i Uppsala län, lediga studentlägenheter i Uppsala län, lediga hyreslägenheter i Uppsala län, hyresbostäder i Uppsala län, hyresrätter i Uppsala län, lägenheter i Uppsala län, hus i Uppsala län, rum i Uppsala län, bostäder i Uppsala län, studentbostäder i Uppsala län, studentlägenheter i Uppsala län, hyreslägenheter i Uppsala län, hyresbostad i Uppsala län, hyresrätt i Uppsala län, lägenhet i Uppsala län, hus i Uppsala län, rum i Uppsala län, bostad i Uppsala län, studentbostad i Uppsala län, studentlägenhet i Uppsala län och hyreslägenhet i Uppsala län

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en lägenhet i Uppsala län som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra lägenheten. Du kan också be om en visning av lägenheten, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya lägenhet i Uppsala län ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lägenheten är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lägenheten i andrahand. Även om hyresvärden vill hyra ut en lägenhet som personen själv äger är det inte säkert att personen får göra detta. Kolla upp bostadsrättsföreningens regler kring detta.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på lägenheten eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut lägenheten.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har fått en visning av lägenheten.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya lägenhet. Kom ihåg att adressändra.

Hyra lägenhet i Uppsala län

Är du på jakt efter att hyra en lägenhet i Uppsala län så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Uppsala län. Hitta din nya lägenhet i Uppsala län genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet at hyra i Uppsala län till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna i Uppsala län först. När du vill hyra en lägenhet i Uppsala län är det viktigt att veta vilken typ av lägenhet i Uppsala län som du vill hyra. Det finns alla typer av lägenheter i Uppsala län, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet i Uppsala län, hyra hyresbostad i Uppsala län, hyra hyresrätt i Uppsala län, hyra hus i Uppsala län, hyra rum i Uppsala län, hyra bostad i Uppsala län, hyra studentbostad i Uppsala län, hyra studentlägenhet i Uppsala län eller hyra hyreslägenhet i Uppsala län.

Ledig lägenhet i Uppsala län

Är du på jakt efter en ledig lägenhet i Uppsala län så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Uppsala län. Hitta en ledig lägenhet i Uppsala län genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet i Uppsala län till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lediga lägenheterna i Uppsala län först. När du vill hyra en ledig lägenhet i Uppsala län är det viktigt att veta vilken typ av ledig lägenhet i Uppsala län som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Uppsala län, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Uppsala län, ledig hyresbostad i Uppsala län, ledig hyresrätt i Uppsala län, ledigt hus i Uppsala län, ledigt rum i Uppsala län, ledig bostad i Uppsala län, ledig studentbostad i Uppsala län, ledig studentlägenhet i Uppsala län eller ledig hyreslägenhet i Uppsala län.

Lägenheter i Uppsala län

Är du på jakt efter lägenheter i Uppsala län så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Uppsala län. Hitta lägenheter i Uppsala län genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenheter i Uppsala län till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna i Uppsala län först. När du vill hyra lägenheter i Uppsala län är det viktigt att veta vilken typ av lägenheter i Uppsala län som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Uppsala län, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Uppsala län, hyresbostäder i Uppsala län, hyresrätter i Uppsala län, hus i Uppsala län, rum i Uppsala län, bostäder i Uppsala län, studentbostäder i Uppsala län, studentlägenheter i Uppsala län eller hyreslägenheter i Uppsala län.

Lägenhet i Uppsala län

Är du på jakt efter en lägenhet i Uppsala län så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Uppsala län. Hitta en lägenhet i Uppsala län genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet i Uppsala län till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna i Uppsala län först. När du vill hyra en lägenhet i Uppsala län är det viktigt att veta vilken typ av lägenhet i Uppsala län som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Uppsala län, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenhet i Uppsala län, hyresbostad i Uppsala län, hyresrätt i Uppsala län, hus i Uppsala län, rum i Uppsala län, bostad i Uppsala län, studentbostad i Uppsala län, studentlägenhet i Uppsala län eller hyreslägenhet i Uppsala län.

Hyresrätt i Uppsala län

Är du på jakt efter en hyresrätt i Uppsala län så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter i Uppsala län. Hitta en hyresrätt i Uppsala län genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätt i Uppsala län till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna i Uppsala län först. När du vill hyra en hyresrätt i Uppsala län är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätt i Uppsala län som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter i Uppsala län, och du kan med fördel använda oss.

Hyresrätter i Uppsala län

Är du på jakt efter hyresrätter i Uppsala län så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter i Uppsala län. Hitta hyresrätter i Uppsala län genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätter i Uppsala län till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna i Uppsala län först. När du vill hyra hyresrätter i Uppsala län är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätter i Uppsala län som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter i Uppsala län, och du kan med fördel använda oss.