Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Filtrera sökningSök

Bostad att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården

Hitta din nya bostad, hyresbostad, studentbostad eller hyresrätt på listan med lediga bostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården nedan. Vi har ett stort urval av hyresbostäder, bostäder, hyresrätter och studentbostäder. Vill du hyra bostad - antingen hyresbostad, studentbostad eller hyresrätt så har du kommit helt rätt. Lycka till!

Upprätta en sökagent för din nya bostad här

Du har sökt efter bostad att hyra att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården. Mer info om bostad att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården .
Du har sökt efter bostad att hyra att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården. Mer info om bostad att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården .

Lediga bostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården

Är du på jakt efter lediga bostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och lägenheter i Stockholm Gärdet/Djurgården. Hitta lediga bostäder och hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta lediga bostäderna i Stockholm Gärdet/Djurgården först. När du vill hyra en ledig bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården är det viktigt att veta vilken typ av ledig bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Stockholm Gärdet/Djurgården, lediga hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården, lediga hyresrätter i Stockholm Gärdet/Djurgården, lediga hus i Stockholm Gärdet/Djurgården, lediga rum i Stockholm Gärdet/Djurgården, lediga bostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården, lediga studentbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården, lediga studentlägenheter i Stockholm Gärdet/Djurgården eller lediga hyreslägenheter i Stockholm Gärdet/Djurgården.

Guide: Så hittar du en hyresbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården

Behöver du hjälp med att hitta en hyresbostad, hyresrätt eller hyreslägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du vill hyra bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta hyresbostaden i Stockholm Gärdet/Djurgården!

Du kan alltid söka bland alla lediga bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en hyresbostad, lägenhet att hyra, rum att hyra eller hus att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården. Vilken storlek och hur många m2 ska hyresbostaden vara? Ska det vara ett rum, en lägenhet, en studentbostad eller ett hus? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Stockholm Gärdet/Djurgården ska bostaden ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska bostaden ha en uteplats, altan, trädgård, eget badrum, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vilken våning ska bostaden ligga på? Vill du ha natur nära? Ska bostaden ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska bostaden ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en bostadssökning efter jakten på en bostad som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter hyresbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården

Det finns många bra hemsidor med lediga bostäder att hyra, där du kan söka efter hyresbostäder, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Stockholm Gärdet/Djurgården. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta den bästa lediga hyresbostaden till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av hyresbostäder på vår bostadsportal Hyresbostad.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Stockholm Gärdet/Djurgården. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter bostäder att hyra här.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården, hyra hus i Stockholm Gärdet/Djurgården, hyra rum i Stockholm Gärdet/Djurgården, hyra bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården, hyra hyresbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården, hyra studentbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården, hyra hyresrätter i Stockholm Gärdet/Djurgården, hyra hyreslägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården, ledig hyresrätt i Stockholm Gärdet/Djurgården, ledig lägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården, ledigt hus i Stockholm Gärdet/Djurgården, ledigt rum i Stockholm Gärdet/Djurgården, ledig hyresbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården, ledig bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården, ledig studentbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården, ledig studentlägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården, ledig hyreslägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården, lediga hyresrätter i Stockholm Gärdet/Djurgården, lediga lägenheter i Stockholm Gärdet/Djurgården, lediga hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården, lediga hus i Stockholm Gärdet/Djurgården, lediga rum i Stockholm Gärdet/Djurgården, lediga bostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården, lediga studentbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården, lediga studentlägenheter i Stockholm Gärdet/Djurgården, lediga hyreslägenheter i Stockholm Gärdet/Djurgården, hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården, hyresrätter i Stockholm Gärdet/Djurgården, lägenheter i Stockholm Gärdet/Djurgården, hus i Stockholm Gärdet/Djurgården, rum i Stockholm Gärdet/Djurgården, bostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården, studentbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården, studentlägenheter i Stockholm Gärdet/Djurgården, hyreslägenheter i Stockholm Gärdet/Djurgården, hyresbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården, hyresrätt i Stockholm Gärdet/Djurgården, lägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården, hus i Stockholm Gärdet/Djurgården, rum i Stockholm Gärdet/Djurgården, bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården, studentbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården, studentlägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården och hyreslägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra bostaden. Du kan också be om en visning av bostaden, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya hyresbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr bostaden är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut bostaden i andrahand. Även om hyresvärden vill hyra ut en lägenhet som personen själv äger är det inte säkert att personen får göra detta. Kolla upp bostadsrättsföreningens regler kring detta.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på bostaden eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut hyresbostaden.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har fått en visning av bostaden.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya bostad. Kom ihåg att adressändra.

Hyra bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården

Är du på jakt efter att hyra en bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Gärdet/Djurgården. Hitta din nya hyresbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad at hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresbostäderna i Stockholm Gärdet/Djurgården först. När du vill hyra en bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården är det viktigt att veta vilken typ av bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården, hyra hyresbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården, hyra hyresrätt i Stockholm Gärdet/Djurgården, hyra hus i Stockholm Gärdet/Djurgården, hyra rum i Stockholm Gärdet/Djurgården, hyra bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården, hyra studentbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården, hyra studentlägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården eller hyra hyreslägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården.

Ledig bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården

Är du på jakt efter en ledig bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Gärdet/Djurgården. Hitta en ledig hyresbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta lediga hyresbostäderna i Stockholm Gärdet/Djurgården först. När du vill hyra en ledig bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården är det viktigt att veta vilken typ av ledig bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården, ledig hyresbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården, ledig hyresrätt i Stockholm Gärdet/Djurgården, ledigt hus i Stockholm Gärdet/Djurgården, ledigt rum i Stockholm Gärdet/Djurgården, ledig bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården, ledig studentbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården, ledig studentlägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården eller ledig hyreslägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården.

Bostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården

Är du på jakt efter bostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Gärdet/Djurgården. Hitta bostäder och hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta bostäderna i Stockholm Gärdet/Djurgården först. När du vill hyra bostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården är det viktigt att veta vilken typ av bostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Stockholm Gärdet/Djurgården, hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården, hyresrätter i Stockholm Gärdet/Djurgården, hus i Stockholm Gärdet/Djurgården, rum i Stockholm Gärdet/Djurgården, bostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården, studentbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården, studentlägenheter i Stockholm Gärdet/Djurgården eller hyreslägenheter i Stockholm Gärdet/Djurgården.

Bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården

Är du på jakt efter en bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Stockholm Gärdet/Djurgården. Hitta en bostad och hyresbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta bostäderna i Stockholm Gärdet/Djurgården först. När du vill hyra en bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården är det viktigt att veta vilken typ av bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården, hyresbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården, hyresrätt i Stockholm Gärdet/Djurgården, hus i Stockholm Gärdet/Djurgården, rum i Stockholm Gärdet/Djurgården, bostad i Stockholm Gärdet/Djurgården, studentbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården, studentlägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården eller hyreslägenhet i Stockholm Gärdet/Djurgården.

Värt att veta när du söker hyresbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården

Ön som Djurgården är belägen på hette tidigare Valdemarsön, men idag har namnet på stadsdelen även blivit namnet för själva ön. Stadsdelen angränsar till Östermalm, via Djurgårdsbron, och till Ladugårdsgärdet via Djurgårdsbrunnsvägen samt Lilla sjötullsbron. Djurgården består till största del av stora parker, museer, och ambassader, men här finns även viss stadsbebyggelse i de sydvästra delarna. Den fantastiska naturen kombinerat med ett brett urval av sevärdheter har gjort stadsdelen till en av huvudstadens mest attraktiva och står idag hem till bland annat prins Carl Philip och prinsessan Sofia. Prinsparets bostad heter Villa Solbacken och var tidigare prins Bertils och prinsessan Lilians privata bostad, men testamenterades till Carl Philip när prins Bertil avled 1997. Gränsande till Östermalm i öst och Djurgården i norr ligger stadsdelen Gärdet som fram till 1926 ingick i Östermalm. Förutom flera institutioner och offentliga byggnader ligger även Kungliga Musikhögskolan, Tekniska museet, Sjöhistoriska museet, och Käknästornet i denna stadsdel. Ytan har tidigare använts som militärt övningsfält men har nu kommit att bli ett stort bostadsområde, karakteriserat av tidig funktionalism och stora grönområden. Gärdet ingårtillsammans med Hjorthagen och Östermalm i stadsutvecklingsprojektet Norra Djurgårdsstaden som planerar byggandet av 12 000 nya bostäder och 35 000 nya atbetsplatser. Denna storsatsning mot huvudstadens rådande bostadsbrist har även lett till att Gärdet blivit en allt mer attraktiv stadsdel för såväl företag som privatpersoner.

Här får du en överblick över hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården. Du kan se nästintill alla lediga lägenheter, rum och hus som uthyres i Stockholm Gärdet/Djurgården. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information.

Djurgården ligger på en ö centralt i Stockholm och är kanske mest känt för sin vackra natur och sina många sevärdheter. I angränsing till Djurgården ligger Ladugårdsgärdet, i folkmun kallat Gärdet. Denna stadsdel består delvis av ett stort tättbebyggt område och delvis av ett stort grönområde.