Ändra sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lägenheter att hyra i Södertälje

Du har sökt efter Lägenheter att hyra i Södertälje. Mer info om lägenheter att hyra i Södertälje.
Du har sökt efter Lägenheter att hyra i Södertälje. Mer info om lägenheter att hyra i Södertälje.

Värt att veta när du söker lägenhet i Södertälje

I Södertälje kommun bor det drygt 93 000 människor. Telge, som är Södertäljes äldre namn, var en gång i tiden en mycket viktig kyrkstad som har haft avgörande beslut gällandes Sveriges historia. Idag är Södertälje mest känt för sin produktion av större fordon samt stadens multikulturella karaktär. På 1960-talet räckte inte befolkningen i området till när jättarna Scania och Astra skulle rekrytera. Då rekryterades det arbetskraft från utlandet och många kom ifrån Finland, Grekland, Italien och Jugoslavien. Under 1970-talet minskade invandringen från Finländ men ersattes då av många assyrier/syrianer. Kungliga Tekniska Högskolan har ett campus i Södertälje och den nystartade yrkeshögskolan Teknikcollege erbjuder en yrkesutbildningi nära samarbete med de större företagen i staden. Tack vare sin multikulturella prägel har Södertälje ett brett och rikt kulturliv. Exempel på detta är Oktoberteatern och det återkommande revyn Täljerevyn. Andra kulturella event är populära Kulturhuset i Ytterjärna samt föreningen Molto som arrangerar musikkonserter. Historiskt sett har Södertälje domineras av sporterna ishockey, basket och tennis. Stadens centrala delar är områdena och kvarteren kring det som kallas Gågatan, den del av Storgatan som är bilfri. De flesta restauranger och uteserveringar återfinns i området kring Maren.

Södertälje är beläget mellan städerna Strängnäs, Stockholm och Nyköping, en plats där Mälaren är sammansluten med Östersjön genom slussen i Södertälje kanal. Från Södertälje löper både E4:an och E20. Utöver ett välutvecklat trafiknät har Södertälje många buss- och järnvägsförbindelser. Det är möjligt att ta sig med pendeltåg till Stockholm på under en timme. Slussen i Södertälje kanal förbinder Mälaren med Östersjön. Södertälje Hamn fungerar som hamn, omlastningsterminal och hamnen tillhandahåller dessutom en kombiterminal.


Hitta lägenhet att hyra i Södertälje

Letar du efter lägenhet att hyra i Södertälje? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter att hyra i Södertälje som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet att hyra i Södertälje på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet att hyra i Södertälje, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet att hyra i Södertälje

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet att hyra i Södertälje. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet att hyra i Södertälje som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Södertälje?

I Södertälje hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Södertälje baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholms län kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Södertälje?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Södertälje .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Södertälje?

Priset på en hyresfastighet i Södertälje beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Södertälje.