Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Rum att hyra i Stockholm

Hitta rum att hyra i Stockholm på listan med lediga rum att hyra i Stockholm nedan. Vi har ett stort urval av rum att hyra i Stockholm och är alltid uppdaterade med nya, lediga rum att hyra i Stockholm. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Rum att hyra i Stockholm. Mer info om rum att hyra i Stockholm.
Du har sökt efter Rum att hyra i Stockholm. Mer info om rum att hyra i Stockholm.

Hitta rum att hyra i Stockholm på listan med lediga rum att hyra i Stockholm nedan. Vi har ett stort urval av rum att hyra i Stockholm och är alltid uppdaterade med nya, lediga rum att hyra i Stockholm. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker rum i Stockholm

Staden som grundades för circa 750 år sedan av Birger Jarl växte snabbt ur den dåvarande stadskärnan – dagens Gamla stan – och med en växande befolkning byggdes staden med tiden ut. Resultatet är idag ett Stockholm som är byggt på 14 olika öar vilka med hjälp av 57 broar hålls ihop och bildar det som av många kallas för en av världens vackraste huvudstäder. Med en skärgård utöver det vanliga, grönskande natur och vackra byggnader om vartannat lockar Stockholm årligen ett stort antal av såväl turister som nyinflyttade. Staden har dessutom varit utnämnd till Sveriges huvudstad i snart 400 år och landets största tätort i närmare 600 år. Den äldsta byggnaden är Riddarholmskyrkan som stod klar redan år 1270. Idag delas staden av de två landskapen Uppland och Södermanland varvid gränsen demellan går vid Slussen i stadens centrala delar, där södra delen tillhör Södermanland medans norra Stockholm ligger i Uppland.

Stockholm står inte sällan i fokus för världens medier. Bland annat delas Nobelpriset ut i staden och det hålls årligen en uppmärksammad Nobelfest i ära av pristagarna, en återkommande tradition som pågått sedan 1901. Staden stoltserar även med stadsdelen Gamla stan som är en av Europas bäst bevarade medeltida stadsdelar, ABBA-muséet som symboliskt representerar Sveriges stolta musikhistoria och Gröna Lund som är landets äldsta och ett av de mest välbesökta nöjesfälten.

Hitta lediga rum i Stockholm. Söker du rum i Stockholm, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda bostaden för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder i Stockholm än rum, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning.

Vid Mälarens utlopp ligger Sveriges huvudstad som med mer än 1.5 miljoner invånare är Nordens folkrikaste tätort - vackert belägen där sjön möter havet och med en skärgård som pryder många vykort. Stockholm är idag en av Europas fem snabbast växande regioner, vilket har satt staden på världskartan på allvar.

 

Hitta rum att hyrai Stockholm Hyresbostad.se

Söker du rum att hyra i Stockholm? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste rum som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  rum att hyra i Stockholm som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga rum att hyra i Stockholm på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av rum att hyra i Stockholm, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya rum att hyra i Stockholm

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste rum att hyra i Stockholm. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya rum att hyra i Stockholm som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Stockholm?

I Stockholm hittar du lägenheter, rum, villor och radhus att hyra. Klicka för att se alla hyresfastigheter .

Kan jag söka efter hyresfastigheter i Stockholm baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område etc.

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Stockholm?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Stockholm .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Stockholm?

Priset på en hyresfastighet i Stockholm beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyra på specifika hyresbostäder i Stockholm.