Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Bostad att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården

Hitta din nya hyresbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården på listan med lediga hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården nedan. Vi har ett stort urval av hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården och är alltid uppdaterade med nya, lediga hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter hyresbostäder att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården. Mer info om bostad att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården .
Du har sökt efter hyresbostäder att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården. Mer info om bostad att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården .

Hitta din nya hyresbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården på listan med lediga hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården nedan. Vi har ett stort urval av hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården och är alltid uppdaterade med nya, lediga hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker hyresbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården

Ön som Djurgården är belägen på hette tidigare Valdemarsön, men idag har namnet på stadsdelen även blivit namnet för själva ön. Stadsdelen angränsar till Östermalm, via Djurgårdsbron, och till Ladugårdsgärdet via Djurgårdsbrunnsvägen samt Lilla sjötullsbron. Djurgården består till största del av stora parker, museer, och ambassader, men här finns även viss stadsbebyggelse i de sydvästra delarna. Den fantastiska naturen kombinerat med ett brett urval av sevärdheter har gjort stadsdelen till en av huvudstadens mest attraktiva och står idag hem till bland annat prins Carl Philip och prinsessan Sofia. Prinsparets bostad heter Villa Solbacken och var tidigare prins Bertils och prinsessan Lilians privata bostad, men testamenterades till Carl Philip när prins Bertil avled 1997. Gränsande till Östermalm i öst och Djurgården i norr ligger stadsdelen Gärdet som fram till 1926 ingick i Östermalm. Förutom flera institutioner och offentliga byggnader ligger även Kungliga Musikhögskolan, Tekniska museet, Sjöhistoriska museet, och Käknästornet i denna stadsdel. Ytan har tidigare använts som militärt övningsfält men har nu kommit att bli ett stort bostadsområde, karakteriserat av tidig funktionalism och stora grönområden. Gärdet ingårtillsammans med Hjorthagen och Östermalm i stadsutvecklingsprojektet Norra Djurgårdsstaden som planerar byggandet av 12 000 nya bostäder och 35 000 nya atbetsplatser. Denna storsatsning mot huvudstadens rådande bostadsbrist har även lett till att Gärdet blivit en allt mer attraktiv stadsdel för såväl företag som privatpersoner.

Här får du en överblick över hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården. Du kan se nästintill alla lediga lägenheter, rum och hus som uthyres i Stockholm Gärdet/Djurgården. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information.

Djurgården ligger på en ö centralt i Stockholm och är kanske mest känt för sin vackra natur och sina många sevärdheter. I angränsing till Djurgården ligger Ladugårdsgärdet, i folkmun kallat Gärdet. Denna stadsdel består delvis av ett stort tättbebyggt område och delvis av ett stort grönområde.


Hitta hyresbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården

Letar du efter hyresbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste hyreslägenheterna och husen som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny hyresbostad i Stockholm Gärdet/Djurgården som passar dig. Du kan se alla de aktuella bostäderna som uthyres i Stockholm Gärdet/Djurgården - hyreslägenheter, rum, hus och radhus som uthyres - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek, hyra och om bostaden ska hyras ut tidsbegränsat eller med obegränsad hyresperiod, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste hyresbostäderna i Stockholm Gärdet/Djurgården. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Stockholm Gärdet/Djurgården?

I Stockholm Gärdet/Djurgården hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Stockholm Gärdet/Djurgården?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Stockholm Gärdet/Djurgården?

Priset på en hyresfastighet i Stockholm Gärdet/Djurgården beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Stockholm Gärdet/Djurgården.