Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Bostad att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen

Hitta din nya hyresbostad i Stockholm Hammarbyhamnen på listan med lediga hyresbostäder i Stockholm Hammarbyhamnen nedan. Vi har ett stort urval av hyresbostäder i Stockholm Hammarbyhamnen och är alltid uppdaterade med nya, lediga hyresbostäder i Stockholm Hammarbyhamnen. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter hyresbostäder att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen. Mer info om bostad att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen .
Du har sökt efter hyresbostäder att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen. Mer info om bostad att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen .

Hitta din nya hyresbostad i Stockholm Hammarbyhamnen på listan med lediga hyresbostäder i Stockholm Hammarbyhamnen nedan. Vi har ett stort urval av hyresbostäder i Stockholm Hammarbyhamnen och är alltid uppdaterade med nya, lediga hyresbostäder i Stockholm Hammarbyhamnen. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker hyresbostad i Stockholm Hammarbyhamnen

Det finns två inlopp in till Hammarbyhamnen. Det ena är Danvikskanalen som mynnar ut vid Danvikstull i öster, och det andra är Hammarbyslussen som binder samman Hammarbysjön med årstaviken i väst. Området var länge karaktäriserat av stora industrier som huserade i hamnområdet, och det fanns länge endast ett fåtal bostäder i området. Förvandlingen från industriområde till bostadsområde kom igång först på 1990-talet, då många stora industrier flyttade från området på 1980-talet och rivningskontrakt erbjöds till mindre företag. Det ledde till bristande underhåll av området, vilket i sin tur ledde till en naturlig övergång till att förvalta området annorlunda. I utformandet av de första planerna för bostadsområden i södra Hammarbyhamnen hämtade man inspiration från Berlin och ganska snart började området bebyggas med ett stort antal bostäder. Inflyttningen till området kom igång på allvar först tidigt 2000-tal och har sedan dess lockat många Stockholmare till området, som idag är ett av de populärare bostadsområdena i huvudstaden. I Norra hammarbyhamnen, som ligger på Södermalm, kom dock förvandligen till bostadsområde igång lite tidigare. Här skedde de första inflyttningarna på 1980-talet och man kan än idag se spår av den forna industritiden i de järnvägsspår som, trots att de inte använts på många år, lämnats kvar i området. Den geografiskt uppdelade Hammarbyhamnen binds idag ihop av färjor som kör över Hammarbysjön, och i framtiden planeras även tunnelbanan att byggas ut hit.

Här får du en överblick över hyresbostäder i Stockholm Hammarbyhamnen. Du kan se nästintill alla lediga lägenheter, rum och hus som uthyres i Stockholm Hammarbyhamnen. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information.

Det som en gång i tiden – precis som områdets namn Hammarbyhamnen vittnar om – var plats för en av Stockholms mest centrala hamnverksamheter har sakterligen byggts om till minskad hamnverksamhet och istället blivit ett av huvudstadens mest eftertraktade bostadsområden.


Hitta hyresbostad i Stockholm Hammarbyhamnen

Letar du efter hyresbostad i Stockholm Hammarbyhamnen? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste hyreslägenheterna och husen som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny hyresbostad i Stockholm Hammarbyhamnen som passar dig. Du kan se alla de aktuella bostäderna som uthyres i Stockholm Hammarbyhamnen - hyreslägenheter, rum, hus och radhus som uthyres - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av hyresbostäder i Stockholm Hammarbyhamnen, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek, hyra och om bostaden ska hyras ut tidsbegränsat eller med obegränsad hyresperiod, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya hyresbostäder i Stockholm Hammarbyhamnen

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste hyresbostäderna i Stockholm Hammarbyhamnen. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya hyresbostäder i Stockholm Hammarbyhamnen som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Stockholm Hammarbyhamnen?

I Stockholm Hammarbyhamnen hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Stockholm Hammarbyhamnen baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Stockholm Hammarbyhamnen?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Stockholm Hammarbyhamnen .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Stockholm Hammarbyhamnen?

Priset på en hyresfastighet i Stockholm Hammarbyhamnen beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Stockholm Hammarbyhamnen.