Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Hus att hyra i Malmö

Du har sökt efter Hus att hyra i Malmö. Mer info om hus att hyra i Malmö.
Du har sökt efter Hus att hyra i Malmö. Mer info om hus att hyra i Malmö.

Hitta lediga hus i Malmö. Söker du hus i Malmö, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder i Malmö än hus, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Malmö är Sveriges tredje största stad och Skånes residensstad. Sedan invigningen av Öresundsbron år 2000 har stadens roll som Sveriges länk till resten av kontinenten blivit mer påtaglig. Inte minst har närheten till två flygplatser bidragit till att allt fler större företag flyttat sina huvudkontor hit de senaste åren.


Värt att veta när du söker hus i Malmö

Malmö som stad började växa fram redan på 1200-talet och är därmed över 800 år gammal. Ordet Malmö betyder ”sandhögar” och staden har kommit att få namnet då den växte fram på en strandrevel som idag de mest centrala kvarteren är belägna på. Den äldsta bevarade konstruktionen är det centrala tunnelkomplexet som byggdes på 1300-talet. Utöver det står fortsatt en del hus kvar i centrum från 14- och 1500-talet samt Malmöhus slott från 1526. Malmö har historiskt sett varit viktig för svensk handel – något som i allra högsta grad gäller även idag. Stadens närhet till Köpenhamn och resten av Europa har bidragit till att den idag är landets fortast växande storstad. Hem till vackra parker, långa kustremsor, och en uppsjö av restauranger och uteserveringar gör att Malmö har blivit lika attraktivt för privatpersoner som för företag. Utöver stadens egna sevärdheter och aktiviteter kan man med en 20 minuters tågresa ta sig över Öresundsbron och därmed även ta del utbudet som Nordens näst största stad bjuder på. Som studentstad har Malmö länge legat i skuggan av grannstaden Lund, men då universitetsstatus nu bilvit beviljat från 2018 får den Skånska huvudstaden plötsligt en betydligt högre attraktionskraft än tidigare. Därmed hoppas staden kunna locka fler studenter från runt om i landet än tidigare när huvudparten kommit från Skåne. 

 

Hitta hus att hyrai Malmö Hyresbostad.se

Söker du hus att hyra i Malmö? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste hus som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  hus att hyra i Malmö som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga hus att hyra i Malmö på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av hus att hyra i Malmö, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya hus att hyra i Malmö

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste hus att hyra i Malmö. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya hus att hyra i Malmö som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Malmö?

I Malmö hittar du lägenheter, rum, villor och radhus att hyra. Klicka för att se alla hyresfastigheter .

Kan jag söka efter hyresfastigheter i Malmö baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Malmö kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område etc.

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Malmö?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Malmö .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Malmö?

Priset på en hyresfastighet i Malmö beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyra på specifika hyresbostäder i Malmö.