Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Hus att hyra i Malmö Centrum

Hitta ditt nya hus i Malmö Centrum på listan med lediga hus nedan. Vi har ett stort urval av hus i Malmö Centrum. Hyr hus i Malmö Centrum här. Lycka till! Mer info om hyra hus i Malmö Centrum.

Upprätta en sökagent för ditt nya hus här

19 bostäder hittade
1 2 >

Vad är ett hus?

Det finns olika typer av hus, däribland enfamiljshus, radhus och flerfamiljshus. Ett hus kan även vara ett fritidshus eller ett semesterhem.

Ett hus är ett typiskt ett större boende som ofta har flera våningar. Det är vanligtvis ett fristående hus som är omgivet av en trädgård eller en annan form av utomhusyta. Ett hus består vanligtvis av ett antal rum, som ett kök, ett vardagsrum, ett sovrum och ett badrum. Det kan också ha ett garage, ett förråd eller ett kontor.

Lediga hus i Malmö Centrum

Är du på jakt efter lediga hus i Malmö Centrum så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Malmö Centrum. Hitta lediga hus i Malmö Centrum genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus i Malmö Centrum till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta lediga husen i Malmö Centrum först. När du vill hyra ett ledigt hus i Malmö Centrum är det viktigt att veta vilken typ av lediga hus i Malmö Centrum som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus i Malmö Centrum, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Malmö Centrum, lediga hyresbostäder i Malmö Centrum, lediga hyresrätter i Malmö Centrum, lediga hus i Malmö Centrum, lediga rum i Malmö Centrum, lediga bostäder i Malmö Centrum, lediga studentbostäder i Malmö Centrum, lediga studentlägenheter i Malmö Centrum eller lediga hyreslägenheter i Malmö Centrum.

Guide: Så hittar du ett hus i Malmö Centrum

Behöver du hjälp med att hitta ett hus, en hyresrätt eller en hyreslägenhet i Malmö Centrum? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av hus i Malmö Centrum. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta det perfekta huset i Malmö Centrum!

Du kan alltid söka bland alla bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för ett hus att hyra i Malmö Centrum. Vilken storlek och hur många m2 ska huset vara? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Malmö Centrum ska huset ligga – ska det ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska huset ha en uteplats, altan, trädgård, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vill du ha natur nära? Ska huset ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska huset ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en sökning efter ett hus som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter ett hus i Malmö Centrum

Det finns många bra hemsidor med lediga hus att hyra, där du kan söka efter hus, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Malmö Centrum. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta det bästa lediga huset till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av hus på vår bostadsportal Hyresbostad.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Malmö Centrum. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Malmö Centrum, hyra hus i Malmö Centrum, hyra rum i Malmö Centrum, hyra bostad i Malmö Centrum, hyra hyresbostad i Malmö Centrum, hyra studentbostad i Malmö Centrum, hyra hyresrätter i Malmö Centrum, hyra hyreslägenhet i Malmö Centrum, ledig hyresrätt i Malmö Centrum, ledig lägenhet i Malmö Centrum, ledigt hus i Malmö Centrum, ledigt rum i Malmö Centrum, ledig hyresbostad i Malmö Centrum, ledig bostad i Malmö Centrum, ledig studentbostad i Malmö Centrum, ledig studentlägenhet i Malmö Centrum, ledig hyreslägenhet i Malmö Centrum, lediga hyresrätter i Malmö Centrum, lediga lägenheter i Malmö Centrum, lediga hyresbostäder i Malmö Centrum, lediga hus i Malmö Centrum, lediga rum i Malmö Centrum, lediga bostäder i Malmö Centrum, lediga studentbostäder i Malmö Centrum, lediga studentlägenheter i Malmö Centrum, lediga hyreslägenheter i Malmö Centrum, hyresbostäder i Malmö Centrum, hyresrätter i Malmö Centrum, lägenheter i Malmö Centrum, hus i Malmö Centrum, rum i Malmö Centrum, bostäder i Malmö Centrum, studentbostäder i Malmö Centrum, studentlägenheter i Malmö Centrum, hyreslägenheter i Malmö Centrum, hyresbostad i Malmö Centrum, hyresrätt i Malmö Centrum, lägenhet i Malmö Centrum, hus i Malmö Centrum, rum i Malmö Centrum, bostad i Malmö Centrum, studentbostad i Malmö Centrum, studentlägenhet i Malmö Centrum och hyreslägenhet i Malmö Centrum

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat ett hus i Malmö Centrum som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra huset. Du kan också be om en visning av huset, så du kan se det med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat ditt nya hus i Malmö Centrum ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr huset är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut huset i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på huset eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut huset.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för huset innan du har fått en visning av huset.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i ditt nya hus. Kom ihåg att adressändra.

Hyra hus i Malmö Centrum

Är du på jakt efter att hyra ett hus i Malmö Centrum så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Malmö Centrum. Hitta ditt nya hus i Malmö Centrum genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus att hyra i Malmö Centrum till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta husen i Malmö Centrum först. När du vill hyra ett hus i Malmö Centrum är det viktigt att veta vilken typ av hus i Malmö Centrum som du vill hyra. Det finns alla typer av hus i Malmö Centrum, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet  i Malmö Centrum, hyra hyresbostad i Malmö Centrum, hyra hyresrätt i Malmö Centrum, hyra hus i Malmö Centrum, hyra rum i Malmö Centrum, hyra bostad i Malmö Centrum, hyra studentbostad i Malmö Centrum, hyra studentlägenhet i Malmö Centrum eller hyra hyreslägenhet i Malmö Centrum.

Lediga hus i Malmö Centrum

Är du på jakt efter ett ledigt hus i Malmö Centrum så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Malmö Centrum. Hitta ett ledigt hus i Malmö Centrum genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus i Malmö Centrum till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta lediga husen i Malmö Centrum först. När du vill hyra ett ledigt hus i Malmö Centrum är det viktigt att veta vilken typ av ledigt hus i Malmö Centrum som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus i Malmö Centrum, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Malmö Centrum, ledig hyresbostad i Malmö Centrum, ledig hyresrätt i Malmö Centrum, ledigt hus i Malmö Centrum, ledigt rum i Malmö Centrum, ledig bostad i Malmö Centrum, ledig studentbostad i Malmö Centrum, ledig studentlägenhet i Malmö Centrum eller ledig hyreslägenhet i Malmö Centrum.

Hus i Malmö Centrum

Är du på jakt efter ett hus i Malmö Centrum så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och hus i Malmö Centrum. Hitta en bostad och lägenhet i Malmö Centrum genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hus i Malmö Centrum till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera husen, så du ser de mest relevanta husen i Malmö Centrum först. När du vill hyra ett hus  i Malmö Centrum är det viktigt att veta vilken typ av hus i Malmö Centrum som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hus i Malmö Centrum, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Malmö Centrum, hyresbostäder i Malmö Centrum, hyresrätter i Malmö Centrum, hus i Malmö Centrum, rum i Malmö Centrum, bostäder i Malmö Centrum, studentbostäder i Malmö Centrum, studentlägenheter i Malmö Centrum eller hyreslägenheter i Malmö Centrum.

Värt att veta när du söker hus i Malmö Centrum

Centrum är beläget i den Norra stadsdelen och utgör den medeltida stadskärnan som består främst utav hamn- och industriområden. Sedan början av 2000-talet har många bostäder vuxit fram här. Inköpsmöjligheterna är stora här då det finns över 800 butiker och restauranger. Här finns ett stort antal yngre och förstagångsboende och av alla bostäderna här är 72 % hyresrätter och resten bostadsrätter.

Sök på väg- eller gatunamn i Malmö Centrum
Information om kommunen