Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Hyra bostäder i Malmö Centrum

Hitta din nya bostad, hyresbostad, studentbostad eller hyresrätt på listan med lediga bostäder i Malmö Centrum nedan. Vi har ett stort urval av hyresbostäder, bostäder, hyresrätter och studentbostäder. Vill du hyra bostad - antingen hyresbostad, studentbostad eller hyresrätt så har du kommit helt rätt. Lycka till! Mer info om hyra bostad i Malmö Centrum.

Upprätta en sökagent för din nya bostad här

644 bostäder hittade

Vad är en hyresbostad?

En hyresbostad är en bostad som du hyr från en fastighetsägare - antingen från ett fastighetsbolag eller en privat hyresvärd. Det kan vara ett hus, en lägenhet, ett rum ett radhus. Hyresbostäder är vid andrahandskontrakt ofta tillgängliga för en viss period. Vid förstahandskontrakt är hyresbostaden tillgänglig tills vidare. Du betalar en månadsavgift för att hyra bostaden.

Att hitta en hyresbostad kan vara en utmaning, men det finns många olika sätt att gå tillväga. Du kan söka efter lediga hyresbostäder på olika webbplatser, ta kontakt med lokala fastighetsägare eller bostadsförmedlingar, eller leta efter annonser i lokala tidningar. Det är också viktigt att komma ihåg att du ofta måste fylla i en ansökan och kanske även betala en deposition för att hyra en bostad.

Lediga bostäder i Malmö Centrum

Är du på jakt efter lediga bostäder i Malmö Centrum så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och lägenheter i Malmö Centrum. Hitta lediga bostäder och hyresbostäder i Malmö Centrum genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad i Malmö Centrum till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta lediga bostäderna i Malmö Centrum först. När du vill hyra en ledig bostad i Malmö Centrum är det viktigt att veta vilken typ av ledig bostad i Malmö Centrum som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Malmö Centrum, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Malmö Centrum, lediga hyresbostäder i Malmö Centrum, lediga hyresrätter i Malmö Centrum, lediga hus i Malmö Centrum, lediga rum i Malmö Centrum, lediga bostäder i Malmö Centrum, lediga studentbostäder i Malmö Centrum, lediga studentlägenheter i Malmö Centrum eller lediga hyreslägenheter i Malmö Centrum.

Guide: Så hittar du en hyresbostad i Malmö Centrum

Behöver du hjälp med att hitta en hyresbostad, hyresrätt eller hyreslägenhet i Malmö Centrum? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du vill hyra bostad i Malmö Centrum. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta hyresbostaden i Malmö Centrum!

Du kan alltid söka bland alla lediga bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en hyresbostad, lägenhet att hyra, rum att hyra eller hus att hyra i Malmö Centrum. Vilken storlek och hur många m2 ska hyresbostaden vara? Ska det vara ett rum, en lägenhet, en studentbostad eller ett hus? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Malmö Centrum ska bostaden ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska bostaden ha en uteplats, altan, trädgård, eget badrum, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vilken våning ska bostaden ligga på? Vill du ha natur nära? Ska bostaden ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska bostaden ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en bostadssökning efter jakten på en bostad som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter hyresbostad i Malmö Centrum

Det finns många bra hemsidor med lediga bostäder att hyra, där du kan söka efter hyresbostäder, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Malmö Centrum. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta den bästa lediga hyresbostaden till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av hyresbostäder på vår bostadsportal Hyresbostad.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Malmö Centrum. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter bostäder att hyra här.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Malmö Centrum, hyra hus i Malmö Centrum, hyra rum i Malmö Centrum, hyra bostad i Malmö Centrum, hyra hyresbostad i Malmö Centrum, hyra studentbostad i Malmö Centrum, hyra hyresrätter i Malmö Centrum, hyra hyreslägenhet i Malmö Centrum, ledig hyresrätt i Malmö Centrum, ledig lägenhet i Malmö Centrum, ledigt hus i Malmö Centrum, ledigt rum i Malmö Centrum, ledig hyresbostad i Malmö Centrum, ledig bostad i Malmö Centrum, ledig studentbostad i Malmö Centrum, ledig studentlägenhet i Malmö Centrum, ledig hyreslägenhet i Malmö Centrum, lediga hyresrätter i Malmö Centrum, lediga lägenheter i Malmö Centrum, lediga hyresbostäder i Malmö Centrum, lediga hus i Malmö Centrum, lediga rum i Malmö Centrum, lediga bostäder i Malmö Centrum, lediga studentbostäder i Malmö Centrum, lediga studentlägenheter i Malmö Centrum, lediga hyreslägenheter i Malmö Centrum, hyresbostäder i Malmö Centrum, hyresrätter i Malmö Centrum, lägenheter i Malmö Centrum, hus i Malmö Centrum, rum i Malmö Centrum, bostäder i Malmö Centrum, studentbostäder i Malmö Centrum, studentlägenheter i Malmö Centrum, hyreslägenheter i Malmö Centrum, hyresbostad i Malmö Centrum, hyresrätt i Malmö Centrum, lägenhet i Malmö Centrum, hus i Malmö Centrum, rum i Malmö Centrum, bostad i Malmö Centrum, studentbostad i Malmö Centrum, studentlägenhet i Malmö Centrum och hyreslägenhet i Malmö Centrum

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en bostad i Malmö Centrum som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra bostaden. Du kan också be om en visning av bostaden, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya hyresbostad i Malmö Centrum ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr bostaden är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut bostaden i andrahand. Även om hyresvärden vill hyra ut en lägenhet som personen själv äger är det inte säkert att personen får göra detta. Kolla upp bostadsrättsföreningens regler kring detta.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på bostaden eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut hyresbostaden.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har fått en visning av bostaden.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya bostad. Kom ihåg att adressändra.

Hyra bostad i Malmö Centrum

Är du på jakt efter att hyra en bostad i Malmö Centrum så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Malmö Centrum. Hitta din nya hyresbostad i Malmö Centrum genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad at hyra i Malmö Centrum till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresbostäderna i Malmö Centrum först. När du vill hyra en bostad i Malmö Centrum är det viktigt att veta vilken typ av bostad i Malmö Centrum som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresbostäder i Malmö Centrum, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet  i Malmö Centrum, hyra hyresbostad i Malmö Centrum, hyra hyresrätt i Malmö Centrum, hyra hus i Malmö Centrum, hyra rum i Malmö Centrum, hyra bostad i Malmö Centrum, hyra studentbostad i Malmö Centrum, hyra studentlägenhet i Malmö Centrum eller hyra hyreslägenhet i Malmö Centrum.

Ledig bostad i Malmö Centrum

Är du på jakt efter en ledig bostad i Malmö Centrum så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Malmö Centrum. Hitta en ledig hyresbostad i Malmö Centrum genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad i Malmö Centrum till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta lediga hyresbostäderna i Malmö Centrum först. När du vill hyra en ledig bostad i Malmö Centrum är det viktigt att veta vilken typ av ledig bostad i Malmö Centrum som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Malmö Centrum, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Malmö Centrum, ledig hyresbostad i Malmö Centrum, ledig hyresrätt i Malmö Centrum, ledigt hus i Malmö Centrum, ledigt rum i Malmö Centrum, ledig bostad i Malmö Centrum, ledig studentbostad i Malmö Centrum, ledig studentlägenhet i Malmö Centrum eller ledig hyreslägenhet i Malmö Centrum.

Bostäder i Malmö Centrum

Är du på jakt efter bostäder i Malmö Centrum så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Malmö Centrum. Hitta bostäder och hyresbostäder i Malmö Centrum genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostäder i Malmö Centrum till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta bostäderna i Malmö Centrum först. När du vill hyra bostäder i Malmö Centrum är det viktigt att veta vilken typ av bostäder i Malmö Centrum som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Malmö Centrum, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Malmö Centrum, hyresbostäder i Malmö Centrum, hyresrätter i Malmö Centrum, hus i Malmö Centrum, rum i Malmö Centrum, bostäder i Malmö Centrum, studentbostäder i Malmö Centrum, studentlägenheter i Malmö Centrum eller hyreslägenheter i Malmö Centrum.

Bostad i Malmö Centrum

Är du på jakt efter en bostad i Malmö Centrum så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga bostäder, hyreslägenheter och hyresrätter i Malmö Centrum. Hitta en bostad och hyresbostad i Malmö Centrum genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad i Malmö Centrum till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta bostäderna i Malmö Centrum först. När du vill hyra en bostad i Malmö Centrum är det viktigt att veta vilken typ av bostad i Malmö Centrum som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga hyresbostäder i Malmö Centrum, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenhet  i Malmö Centrum, hyresbostad i Malmö Centrum, hyresrätt i Malmö Centrum, hus i Malmö Centrum, rum i Malmö Centrum, bostad i Malmö Centrum, studentbostad i Malmö Centrum, studentlägenhet i Malmö Centrum eller hyreslägenhet i Malmö Centrum.

Värt att veta när du söker hyresbostad i Malmö Centrum

Centrum är beläget i den Norra stadsdelen och utgör den medeltida stadskärnan som består främst utav hamn- och industriområden. Sedan början av 2000-talet har många bostäder vuxit fram här. Inköpsmöjligheterna är stora här då det finns över 800 butiker och restauranger. Här finns ett stort antal yngre och förstagångsboende och av alla bostäderna här är 72 % hyresrätter och resten bostadsrätter.

Sök på väg- eller gatunamn i Malmö Centrum
Information om kommunen