Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Rum att hyra i Malmö Centrum

Hitta ditt nya rum i Malmö Centrum på listan med lediga rum nedan. Vi har ett stort urval av rum i Malmö Centrum. Hyr rum i Malmö Centrum här. Lycka till! Mer info om hyra rum i Malmö Centrum.

Upprätta en sökagent för ditt nya rum här

60 bostäder hittade
1 2 3 4 >

Vad är ett rum?

Ett rum är en del av ett hus. Ett rum kan ha olika storlekar och former. Det kan vara ett litet rum, ett stort rum eller ett rum som är långt och smalt. Det kan också ha olika typer av inredning, som möbler, tapeter, mattor och gardiner. Det kan också ha olika typer av belysning, som ljusstakar, lampor eller fönster. Alla dessa element kan användas för att skapa en specifik atmosfär.

Att hyra ett rum är ett bra sätt att bo billigt och flexibelt. Det är ofta billigare än att hyra ett helt hus eller en lägenhet. Det är också ett bra sätt att träffa nya människor. Det är också ett bra sätt att få en uppfattning om ett område innan man bestämmer sig för att flytta till ett eget boende i området.

Lediga rum i Malmö Centrum

Är du på jakt efter lediga rum i Malmö Centrum så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och rum i Malmö Centrum. Hitta lediga rum i Malmö Centrum genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller rum i Malmö Centrum till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera rummen, så du ser de mest relevanta lediga rummen i Malmö Centrum först. När du vill hyra lediga rum i Malmö Centrum är det viktigt att veta vilken typ av lediga rum i Malmö Centrum som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga rum i Malmö Centrum, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Malmö Centrum, lediga hyresbostäder i Malmö Centrum, lediga hyresrätter i Malmö Centrum, lediga hus i Malmö Centrum, lediga rum i Malmö Centrum, lediga bostäder i Malmö Centrum, lediga studentbostäder i Malmö Centrum, lediga studentlägenheter i Malmö Centrum eller lediga hyreslägenheter i Malmö Centrum.

Guide: Så hittar du ett rum i Malmö Centrum

Behöver du hjälp med att hitta ett rum, hyresrätt eller hyresbostad i Malmö Centrum? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av rum i Malmö Centrum. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta det perfekta rummet i Malmö Centrum!

Du kan alltid söka bland alla lediga bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för ett rum att hyra i Malmö Centrum. Vilken storlek och hur många m2 ska rummen vara? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Malmö Centrum ska rummet ligga – ska det ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska rummet ha en balkong, eget badrum, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vill du ha natur nära? Ska rummet ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska rummet ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en sökning efter ett rum som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter ett rum i Malmö Centrum

Det finns många bra hemsidor med lediga rum att hyra, där du kan söka efter rum, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Malmö Centrum. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta det bästa lediga rummet till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av rum på vår bostadsportal Hyresbostad.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Malmö Centrum. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter rum att hyra här.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Malmö Centrum, hyra hus i Malmö Centrum, hyra rum i Malmö Centrum, hyra bostad i Malmö Centrum, hyra hyresbostad i Malmö Centrum, hyra studentbostad i Malmö Centrum, hyra hyresrätter i Malmö Centrum, hyra hyreslägenhet i Malmö Centrum, ledig hyresrätt i Malmö Centrum, ledig lägenhet i Malmö Centrum, ledigt hus i Malmö Centrum, ledigt rum i Malmö Centrum, ledig hyresbostad i Malmö Centrum, ledig bostad i Malmö Centrum, ledig studentbostad i Malmö Centrum, ledig studentlägenhet i Malmö Centrum, ledig hyreslägenhet i Malmö Centrum, lediga hyresrätter i Malmö Centrum, lediga lägenheter i Malmö Centrum, lediga hyresbostäder i Malmö Centrum, lediga hus i Malmö Centrum, lediga rum i Malmö Centrum, lediga bostäder i Malmö Centrum, lediga studentbostäder i Malmö Centrum, lediga studentlägenheter i Malmö Centrum, lediga hyreslägenheter i Malmö Centrum, hyresbostäder i Malmö Centrum, hyresrätter i Malmö Centrum, lägenheter i Malmö Centrum, hus i Malmö Centrum, rum i Malmö Centrum, bostäder i Malmö Centrum, studentbostäder i Malmö Centrum, studentlägenheter i Malmö Centrum, hyreslägenheter i Malmö Centrum, hyresbostad i Malmö Centrum, hyresrätt i Malmö Centrum, lägenhet i Malmö Centrum, hus i Malmö Centrum, rum i Malmö Centrum, bostad i Malmö Centrum, studentbostad i Malmö Centrum, studentlägenhet i Malmö Centrum och hyreslägenhet i Malmö Centrum

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat ett rum i Malmö Centrum som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra rummet. Du kan också be om en visning av rummet, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat ditt nya rum i Malmö Centrum ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr rummet är det inte säkert att personen får hyra ut det i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut rummet i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på rummet eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för rummet till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för rummet till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för rummet innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för rummet innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut rummet.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för rummet innan du har fått en visning av rummet.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i ditt nya rum. Kom ihåg att adressändra.

Hyra rum i Malmö Centrum

Är du på jakt efter att hyra ett rum i Malmö Centrum så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och rum i Malmö Centrum. Hitta ditt nya rum i Malmö Centrum genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller rum att hyra i Malmö Centrum till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera rummen, så du ser de mest relevanta rummen i Malmö Centrum först. När du vill hyra ett rum i Malmö Centrum är det viktigt att veta vilken typ av rum i Malmö Centrum som du vill hyra. Det finns alla typer av rum i Malmö Centrum, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet i Malmö Centrum, hyra hyresbostad i Malmö Centrum, hyra hyresrätt i Malmö Centrum, hyra hus i Malmö Centrum, hyra rum i Malmö Centrum, hyra bostad i Malmö Centrum, hyra studentbostad i Malmö Centrum, hyra studentlägenhet i Malmö Centrum eller hyra hyreslägenhet i Malmö Centrum.

Lediga rum i Malmö Centrum

Är du på jakt efter ett ledigt rum i Malmö Centrum så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och rum i Malmö Centrum. Hitta ett ledigt rum i Malmö Centrum genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller rum i Malmö Centrum till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera rummen, så du ser de mest relevanta lediga rummen i Malmö Centrum först. När du vill hyra ett ledigt rum i Malmö Centrum är det viktigt att veta vilken typ av ledigt rum i Malmö Centrum som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga rum i Malmö Centrum, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Malmö Centrum, ledig hyresbostad i Malmö Centrum, ledig hyresrätt i Malmö Centrum, ledigt hus i Malmö Centrum, ledigt rum i Malmö Centrum, ledig bostad i Malmö Centrum, ledig studentbostad i Malmö Centrum, ledig studentlägenhet i Malmö Centrum eller ledig hyreslägenhet i Malmö Centrum.

Rum i Malmö Centrum

Är du på jakt efter ett rum i Malmö Centrum så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och rum i Malmö Centrum. Hitta ett rum i Malmö Centrum genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller rum i Malmö Centrum till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera rummen, så du ser de mest relevanta rummen i Malmö Centrum först. När du vill hyra ett rum i Malmö Centrum är det viktigt att veta vilken typ av rum i Malmö Centrum som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga rum i Malmö Centrum, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Malmö Centrum, hyresbostäder i Malmö Centrum, hyresrätter i Malmö Centrum, hus i Malmö Centrum, rum i Malmö Centrum, bostäder i Malmö Centrum, studentbostäder i Malmö Centrum, studentlägenheter i Malmö Centrum eller hyreslägenheter i Malmö Centrum.

Värt att veta när du söker rum i Malmö Centrum

Centrum är beläget i den Norra stadsdelen och utgör den medeltida stadskärnan som består främst utav hamn- och industriområden. Sedan början av 2000-talet har många bostäder vuxit fram här. Inköpsmöjligheterna är stora här då det finns över 800 butiker och restauranger. Här finns ett stort antal yngre och förstagångsboende och av alla bostäderna här är 72 % hyresrätter och resten bostadsrätter.

Sök på väg- eller gatunamn i Malmö Centrum
Information om kommunen