Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Lägenheter att hyra i Malmö Centrum

Hitta lägenheter, hyreslägenheter och studentlägenheter på listan med lediga lägenheter i Malmö Centrum nedan. Vill du hyra lägenhet, hyreslägenhet eller studentlägenhet har du kommit helt rätt. Lycka till! Mer info om hyra lägenheter i Malmö Centrum.

Upprätta en sökagent för din nya lägenhet här

335 bostäder hittade

Vad är en lägenhet?

Lägenheter är ett vanligt boendealternativ som många människor väljer. En lägenhet är ett rum eller ett antal rum som är en del av en större fastighet. Det kan vara ett hus, ett flerfamiljshus eller ett komplex med flera lägenheter. Lägenheterna är oftast fördelade på olika våningar och har en egen ingång. Lägenheter kan vara fördelade över en eller flera våningar. De kan ha en egen ingång eller dela en gemensam ingång med andra lägenheter. Det finns olika typer av lägenheter, som ettor, tvåor, treor och fyrar. De kan ha olika storlekar och utformningar, beroende på var de är belägna. De flesta lägenheter har ett eller flera sovrum, ett kök, ett vardagsrum och ett badrum. Lägenheter kan vara antingen hyresrätter eller äganderätter. I en hyresrätt är det hyresvärden som äger lägenheten medan i en äganderätt är det den som bor i lägenheten som äger den.

Lediga lägenheter i Malmö Centrum

Är du på jakt efter lediga lägenheter i Malmö Centrum så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Malmö Centrum. Hitta lediga lägenheter och lägenheter i Malmö Centrum genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet i Malmö Centrum till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lediga lägenheterna i Malmö Centrum först. När du vill hyra en ledig lägenhet i Malmö Centrum är det viktigt att veta vilken typ av ledig lägenhet i Malmö Centrum som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Malmö Centrum, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Malmö Centrum, lediga hyresbostäder i Malmö Centrum, lediga hyresrätter i Malmö Centrum, lediga hus i Malmö Centrum, lediga rum i Malmö Centrum, lediga bostäder i Malmö Centrum, lediga studentbostäder i Malmö Centrum, lediga studentlägenheter i Malmö Centrum eller lediga hyreslägenheter i Malmö Centrum.

Guide: Så hittar du en lägenhet i Malmö Centrum

Behöver du hjälp med att hitta en lägenhet, hyresrätt eller hyreslägenhet i Malmö Centrum? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av lägenhet i Malmö Centrum. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta lägenheten i Malmö Centrum!

Du kan alltid söka bland alla lediga bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en lägenhet, lägenhet att hyra, rum att hyra eller hus att hyra i Malmö Centrum. Vilken storlek och hur många m2 ska lägenheten vara? Ska det vara ett rum, en lägenhet, en studentbostad eller ett hus? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Malmö Centrum ska lägenheten ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska lägenheten ha en uteplats, altan, trädgård, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vilken våning ska lägenheten ligga på? Vill du ha natur nära? Ska lägenheten ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska lägenheten ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?
Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lägenhetssökning efter jakten på en lägenhet som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter lägenhet i Malmö Centrum

Det finns många bra hemsidor med lediga lägenheter att hyra, där du kan söka efter lägenheter, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Malmö Centrum. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta den bästa lediga lägenheten till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lägenheter på vår bostadsportal Hyresbostad.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Malmö Centrum. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter lägenheter att hyra här.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Malmö Centrum, hyra hus i Malmö Centrum, hyra rum i Malmö Centrum, hyra bostad i Malmö Centrum, hyra hyresbostad i Malmö Centrum, hyra studentbostad i Malmö Centrum, hyra hyresrätter i Malmö Centrum, hyra hyreslägenhet i Malmö Centrum, ledig hyresrätt i Malmö Centrum, ledig lägenhet i Malmö Centrum, ledigt hus i Malmö Centrum, ledigt rum i Malmö Centrum, ledig hyresbostad i Malmö Centrum, ledig bostad i Malmö Centrum, ledig studentbostad i Malmö Centrum, ledig studentlägenhet i Malmö Centrum, ledig hyreslägenhet i Malmö Centrum, lediga hyresrätter i Malmö Centrum, lediga lägenheter i Malmö Centrum, lediga hyresbostäder i Malmö Centrum, lediga hus i Malmö Centrum, lediga rum i Malmö Centrum, lediga bostäder i Malmö Centrum, lediga studentbostäder i Malmö Centrum, lediga studentlägenheter i Malmö Centrum, lediga hyreslägenheter i Malmö Centrum, hyresbostäder i Malmö Centrum, hyresrätter i Malmö Centrum, lägenheter i Malmö Centrum, hus i Malmö Centrum, rum i Malmö Centrum, bostäder i Malmö Centrum, studentbostäder i Malmö Centrum, studentlägenheter i Malmö Centrum, hyreslägenheter i Malmö Centrum, hyresbostad i Malmö Centrum, hyresrätt i Malmö Centrum, lägenhet i Malmö Centrum, hus i Malmö Centrum, rum i Malmö Centrum, bostad i Malmö Centrum, studentbostad i Malmö Centrum, studentlägenhet i Malmö Centrum och hyreslägenhet i Malmö Centrum

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en lägenhet i Malmö Centrum som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra lägenheten. Du kan också be om en visning av lägenheten, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya lägenhet i Malmö Centrum ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lägenheten är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lägenheten i andrahand. Även om hyresvärden vill hyra ut en lägenhet som personen själv äger är det inte säkert att personen får göra detta. Kolla upp bostadsrättsföreningens regler kring detta.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på lägenheten eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut lägenheten.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har fått en visning av lägenheten.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya lägenhet. Kom ihåg att adressändra.

Hyra lägenhet i Malmö Centrum

Är du på jakt efter att hyra en lägenhet i Malmö Centrum så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Malmö Centrum. Hitta din nya lägenhet i Malmö Centrum genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet at hyra i Malmö Centrum till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna i Malmö Centrum först. När du vill hyra en lägenhet i Malmö Centrum är det viktigt att veta vilken typ av lägenhet i Malmö Centrum som du vill hyra. Det finns alla typer av lägenheter i Malmö Centrum, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet  i Malmö Centrum, hyra hyresbostad i Malmö Centrum, hyra hyresrätt i Malmö Centrum, hyra hus i Malmö Centrum, hyra rum i Malmö Centrum, hyra bostad i Malmö Centrum, hyra studentbostad i Malmö Centrum, hyra studentlägenhet i Malmö Centrum eller hyra hyreslägenhet i Malmö Centrum.

Ledig lägenhet i Malmö Centrum

Är du på jakt efter en ledig lägenhet i Malmö Centrum så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Malmö Centrum. Hitta en ledig lägenhet i Malmö Centrum genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet i Malmö Centrum till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lediga lägenheterna i Malmö Centrum först. När du vill hyra en ledig lägenhet i Malmö Centrum är det viktigt att veta vilken typ av ledig lägenhet i Malmö Centrum som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Malmö Centrum, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Malmö Centrum, ledig hyresbostad i Malmö Centrum, ledig hyresrätt i Malmö Centrum, ledigt hus i Malmö Centrum, ledigt rum i Malmö Centrum, ledig bostad i Malmö Centrum, ledig studentbostad i Malmö Centrum, ledig studentlägenhet i Malmö Centrum eller ledig hyreslägenhet i Malmö Centrum.

Lägenheter i Malmö Centrum

Är du på jakt efter lägenheter i Malmö Centrum så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Malmö Centrum. Hitta lägenheter i Malmö Centrum genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenheter i Malmö Centrum till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna i Malmö Centrum först. När du vill hyra lägenheter i Malmö Centrum är det viktigt att veta vilken typ av lägenheter i Malmö Centrum som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Malmö Centrum, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Malmö Centrum, hyresbostäder i Malmö Centrum, hyresrätter i Malmö Centrum, hus i Malmö Centrum, rum i Malmö Centrum, bostäder i Malmö Centrum, studentbostäder i Malmö Centrum, studentlägenheter i Malmö Centrum eller hyreslägenheter i Malmö Centrum.

Lägenhet i Malmö Centrum

Är du på jakt efter en lägenhet i Malmö Centrum så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Malmö Centrum. Hitta en lägenhet i Malmö Centrum genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet i Malmö Centrum till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna i Malmö Centrum först. När du vill hyra en lägenhet  i Malmö Centrum är det viktigt att veta vilken typ av lägenhet i Malmö Centrum som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Malmö Centrum, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenhet  i Malmö Centrum, hyresbostad i Malmö Centrum, hyresrätt i Malmö Centrum, hus i Malmö Centrum, rum i Malmö Centrum, bostad i Malmö Centrum, studentbostad i Malmö Centrum, studentlägenhet i Malmö Centrum eller hyreslägenhet i Malmö Centrum.

Hyresrätt i Malmö Centrum

Är du på jakt efter en hyresrätt i Malmö Centrum så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter i Malmö Centrum. Hitta en hyresrätt i Malmö Centrum genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätt i Malmö Centrum till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna i Malmö Centrum först. När du vill hyra en hyresrätt i Malmö Centrum är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätt i Malmö Centrum som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter i Malmö Centrum, och du kan med fördel använda oss.

Hyresrätter i Malmö Centrum

Är du på jakt efter hyresrätter i Malmö Centrum så har du kommit helt rätt! Hyresbostad.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter i Malmö Centrum. Hitta hyresrätter i Malmö Centrum genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätter i Malmö Centrum till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna i Malmö Centrum först. När du vill hyra hyresrätter i Malmö Centrum är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätter i Malmö Centrum som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter i Malmö Centrum, och du kan med fördel använda oss.

Värt att veta när du söker lägenhet i Malmö Centrum

Centrum är beläget i den Norra stadsdelen och utgör den medeltida stadskärnan som består främst utav hamn- och industriområden. Sedan början av 2000-talet har många bostäder vuxit fram här. Inköpsmöjligheterna är stora här då det finns över 800 butiker och restauranger. Här finns ett stort antal yngre och förstagångsboende och av alla bostäderna här är 72 % hyresrätter och resten bostadsrätter.

Sök på väg- eller gatunamn i Malmö Centrum
Information om kommunen