Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Detaljerad sökningSök

Hus att hyra i Stockholm Södermalm

Hitta hus att hyra i Stockholm Södermalm på listan med lediga hus att hyra i Stockholm Södermalm nedan. Vi har ett stort urval av hus att hyra i Stockholm Södermalm och är alltid uppdaterade med nya, lediga hus att hyra i Stockholm Södermalm. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Hus att hyra i Stockholm Södermalm. Mer info om hus att hyra i Stockholm Södermalm.
Du har sökt efter Hus att hyra i Stockholm Södermalm. Mer info om hus att hyra i Stockholm Södermalm.
Ingen bostäder matchade din sökning. Du kan istället göra en sökning efter Hus, som skickas ut till relevanta hyresvärdar i Stockholm Södermalm. Klicka här för att läsa mer.

Hitta hus att hyra i Stockholm Södermalm på listan med lediga hus att hyra i Stockholm Södermalm nedan. Vi har ett stort urval av hus att hyra i Stockholm Södermalm och är alltid uppdaterade med nya, lediga hus att hyra i Stockholm Södermalm. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker hus i Stockholm Södermalm

Södermalm har med sin speciella stil nästan blivit synonymt med en avslappnad och hipster-inspirerad stil som är vanligt förekommande på söder. Här finns det flera second hand-butiker, mikrobryggerier och prisbelönta caféer och bagerier, samtidigt som det också finns stora köpcentran, etablerade varumärken och diskotek för alla åldrar. Södermalm brukar därför beskrivas som en dynamisk stadsdel med ett rikt socialt liv under dygnets alla timmar. Vidare finns här också gott om kultur i form av muséer, utställningar och historiska byggnader. Namnet Södermalm började nämligen redan ta form i dokument daterat till 1288, även om den dåvarande stavningen var Suthraemalm, och stadsdelen började därefter sakta ta form. Det var dock inte förrän på slutet av 1500-talet som befolkningstillväxten tog fart och så sent som mot slutet av 1800-talet den kom igång på allvar. Södermalm blev då främst arbetarnas stadsdel, även om stadsdelen idag kännetecknas av dyra bostäder och ett av Stockholms trendigaste områden att bo i. En av de delar på Södermalm som har kommit att bli en av de allra mest omtalade och populära bland såväl Stockholmare som turister är den del som fått det inofficiella namnet SoFo (Söder om Folkungagatan), som sedan 90-talet växt in i namnet och bildar ett område kännetecknat av restauranger, småbutiker, caféer och en speciell livsstil. 

Hitta lediga hus i Stockholm Södermalm. Söker du hus i Stockholm Södermalm, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av hyresbostäder i Stockholm Södermalm än hus, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Södermalm som i vardagligt tal ofta kallas för Söder, sträcker sig från Slussen i norr till Skanstull i syd. Södermalm utgörs av en ö och karaktäriseras av en avslappnad och social stil. Här finns det gott om caféer, barer och butiker i alla dess former vilket tillsammans bildar en egen puls som går att ta på när man sätter foten i denna del av staden.


Hitta hus att hyra i Stockholm Södermalm

Letar du efter hus att hyra i Stockholm Södermalm? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste hus som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya hus att hyra i Stockholm Södermalm som passar dig. Du kan se alla de aktuella hus att hyra i Stockholm Södermalm på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av hus att hyra i Stockholm Södermalm, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya hus att hyra i Stockholm Södermalm

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste hus att hyra i Stockholm Södermalm. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya hus att hyra i Stockholm Södermalm som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av hyresbostäder finns i Stockholm Södermalm?

I Stockholm Södermalm hittar du lägenheter, rum eller hus att hyra. Klicka här för att se alla hyresbostäder .

Kan jag söka efter hyresbostäder i Stockholm Södermalm baserat på storlek och hyra?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm kan du filtrera din sökning efter storlek, hyra, område osv. .

Hur hittar jag snabbt en hyresfastighet i Stockholm Södermalm?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya hyresbostäder i Stockholm Södermalm .

Vad är hyran för en hyresfastighet i Stockholm Södermalm?

Priset på en hyresfastighet i Stockholm Södermalm beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se hyrespriser för specifika hyresbostäder i Stockholm Södermalm.